banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Işık; ‘’4-5 Yıl İçinde Adımıza Yakışır Bir Şekilde Anılacağız’’..!
banner98

Işık, Çetinkaya alt yapısında çok yetenekli oyuncuların bulunduğunu ve 4-5 yıl içerisinde meyveleri toplamaya başlayacaklarını söyledi.

‘’Metehan, Çetinkaya’nın yuvasıdır’’

Tesisleşmeye yöneldiklerini, Başkan Ceran Tunalı ve yönetimden tam destek gördüklerini dile getiren Çetinkaya Türk Spor Kulübü Urcan Vangöl Akademisi Sportif Direktörü Salih Işık, ‘’Pandemi engel olsa da öğrenci sayımızda büyük bir artış söz konusu. Bir halı saha, bir büyük saha vardı. Bunlara ek olarak iki saha daha yaptık ve çimlendirdik. Günden güne büyüyen bir tesis var. İleriki dönemde fitness salonu yapılacak. Kulüp binasını oraya taşıma ihtimali var. Halı saha da tadilatta. Pandemi sonrasında bu çalışmalara hız verip tesisimizi büyüteceğiz. Çetinkaya’nın geleceği parlaktır’’ dedi.

‘’Oyuncularımızın Güney’e geçmesi bizim en büyük dezavantajımız’’

Ülkedeki şartların futbolcuların hayatına yön verdiğinin altını çizen Salih Işık, ‘’Yetenekli oyuncular zaman zaman Güney’e geçiyor. Futbol hayatlarını Güney’de sürdürüyorlar. Onlar da kendilerine göre haklı. Ülkemizde profesyonellik yok. Ancak bu durumdan çok rahatsızız. Yıllarca emek edip yetiştiriyoruz, ancak tam meyvesini toplayacağımız zaman başkaları topluyor’’ şeklinde konuştu.

‘’U5’ten U20’ye kadar’’

Çetinkaya’da akademi çalışmaları tüm hızıyla sürerken, 5 yaş altı grubundan 20 yaş altı grubuna kadar birçok kategoride hizmet veriliyor. Sportif direktör Salih Işık’ın yanı sıra alt yapıda bir teknik direktör ve dört antrenör görev yapıyor. Sportif direktör Salih Işık yaptığı açıklamada, ‘’Kulüplerin can damarı alt yapılardır. Çetinkaya’ya yakışan bir alt yapıyla, Çetinkaya sevgisini kalbinde taşıyan çocuklarımızla iyi bir yoldayız. Şu an maalesef pandemiden dolayı çalışamıyoruz. Dilerim en kısa zamanda yeniden sahaya ineriz. Normal şartlarda haftanın altı günü sahadayız. Ailelerin ilgisi büyük. Türkiye’nin en iyi alt yapılarıyla sürekli irtibat halindeyiz. Yaptığımız 4-5 yıllık plan doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ dedi.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75