banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İncirli, Birinci Lig'de Kalıcı Olmak İstiyor..!
banner98

Hulusioğlu, yeni sezon öncesi çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Boş dönemde kulübe ait köy içerisinde bulunan sahalarını çimlendirme çalışmalarına ağırlık verdiklerine dikkat çeken Hulusioğlu, “Futbolun oynanmaması kararıyla çok üzülmüştük, ancak sahamız konusundaki olumlu gelişmeler bizi daha da fazla motive etmiştir.” şeklinde konuştu.

Çimlendirme çalışmalarına yeni başladıklarını, altyapının hazırlandığını ve ekime geçeceklerini, soyunma odalarının tadilata ihtiyacı olduğunu kaydeden Hulusioğlu, tribünün ise olmadığını, yine de kendi kendilerine de olsa bununla ilgili çalışmalara hız vereceklerini, stadın yeni sezona hazır olması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Takımın oynanmayan sezonun hemen öncesinde kurulmuş olduğuna hatırlatan Hulusioğlu, hemen hemen aynı kadroyla mücadele etmeyi amaçladıklarını kaydetti. 2017’den beri başkan olarak, yaklaşık 20 yıldır da yönetici olarak görevde olduğunu kaydeden Hulusioğlu, futbol altyapı konusunda da çalışma başlatacaklarını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75