banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ kktc spor MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İNANILMAZ...! 57 yıl sonra gelen liderlik..!
banner98




2.5 sezon önce Teknik Direktör Hasan Topaloğlu’nu takımın başına getirdikten sonra çıkışa geçen ve şampiyonluk mücadelesi veren Gençler Birliği, ligin 5.haftasında averajla liderlik koltuğuna oturdu. 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik elde eden kırmızı siyahlılar, henüz ligde yenilgi almayarak dikkat çekti.

Gençler Birliği’nin ilk 5 haftadaki başarısı, Teknik Direktör Hasan Topaloğlu’nun istifa kararı almasının ardından kursaklarda kaldı.

Tarihte en son 1960-61 sezonunda en üst ligde liderlik koltuğuna oturan Gençler Birliği’nin 57 yıl sonra 5.haftada liderliğe oturması son yıllardaki başarının devamını gözler önüne sermeye devam etti.


Maaşlar alınmıyor


Gençler Birliği’nde Teknik Direktör Hasan Topaloğlu’nun istifa kararının başında ilgisizlik olduğu öğrenildi. Gerek yönetimin gerek ise taraftarların kulübe gerekli desteği ve ilgiyi göstermemesinden dolayı başarılı teknik adamın bu kararı aldığı bilgisi edinildi. Sporcuların ve hocaların maaşlarında sıkıntılar olduğu aktarılırken büyük bir maddi krizin yaşandığı belirtildi.


Gülcan ve Şöför yalnız kaldı


Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Mustafa Gülcan ve sporcu sorumlusu Birol Şöför’ün yalnız kaldığı ve sıkıntılar yaşadığı öğrenildi. Camiada yer alan iş adamlarının Gençler Birliği Spor Kulübü’ne sahip çıkmamasından bu olumsuzlukların oluştuğu öğrenildi. Bu konunun nasıl bir çözüme ulaşacağı merakla beklenirken yarın akşam teknik patron Hasan Topaloğlu ile yönetimin bir araya geleceği ve tüm konuları detayları ile konuşacakları öğrenildi.


HABER : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75