banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İmzalar atıldı..!
banner98




Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Bayrak Radyo Televizyon Kurumu arasında maçların yayın hakkı konusunda protokol imzaladı.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu, futbolun her kesime ulaşabilmesi için BRT’nin yine elini taşın altına koyduğunu belirterek bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti.


Sertoğlu canlı yayınlanan maçların kalitelerinde büyük bir değişiklik olduğunu ve iki hafta televizyondan izlediği maçlardan zevk aldığını kaydetti.


Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Mustafa Tosun ise yaptığı konuşmada BRT olarak üzerlerine düşen görevi imkanlar dahilinde yapmaya hazır olduklarını ve maçların gerek canlı gerekse banttan en iyi şekilde izleyenlere ulaşabilmesi için çalıştıklarını kaydetti.


Protokol imza töreninin ardından yapılan açıklamada ise özel kanalların maç görüntülerini alma konusunda ödemeleri gereken ücretin Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Bayrak Radyo Televizyon Kurumu arasında  çözüldüğü belirtildi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75