banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İmam; ‘’Dilekkaya Ligden Çekilebilir’’
banner98

BTM’nin Koronavirüs nedeniyle ertelenmesinden sonra Temmuz’da tekrardan başlaması gündemi meşgul ederken, hazırlıklarını sürdüren Dilekkaya’da maddi kriz baş gösterdi.

Geçtiğimiz akşam Hasan Topaloğlu’nun Arenasporkolik’te yaptığı programa konuk olan Dilekkaya antrenörü Ali İmam, Başkan Kaan Sakallızade ile yaptığı görüşmede maddi sıkıntının olduğunu, Değirmenlik Belediyesi Başkanı Ali Karavezirliler’in de uçaklar gelmeye başlamadan para verecek durumlarının olmadığını söylemesi sonrası takımın sıkıntıya düştüğünü belirtti.

İleriki günlerde konunun netleşeceğini belirten İmam, şu anda takımın ligden çekilebilme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75