banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İlki Başarmak İstiyorlar..!
banner98

KTFF tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen U12 Ligi’nde final karşılaşması bu akşam Yenicami ile Değirmenlik takımları arasında oynanacak. Karşılaşma 18.00’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak. Yenicami, yarı finalde Merit Alsancak Yeşilova’yı 4-0, Değirmenlik ise Göçmenköy’ü 1-0 mağlup ederek finale yükselmişti. Dev final öncesi spor servisi olarak her iki takımın teknik patronlarının görüşlerini aldık.

Özkan; ‘’Çocukların gelişimi, şampiyonluktan daha önemli’’

YAK U12 Teknik Direktörü Hakan Özkan, ‘’Öncelikle böylesine güzel bir organizasyon içerisinde Yenicami Akademi U12 grubu olarak yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Başta K.T.F.F. Başkanı, Yönetim Kurulu ve Eğitim Üst Kurulu, Alt Yapılar Birimine teşekkürlerimi iletirim. Bu düzeyde yapılan organizasyonların bütün akademiler için teşvik edici olduğunu düşünüyorum. Bu sene ilk kez düzenlenen organizasyonda yer alan tüm çocuklarımızın; gelişimlerine ve ilerideki futbol yaşantılarında büyük bir önem arz ettiğine inanıyorum. Yenicami Akademi U12 olarak böylesine organizasyonların devamını diliyoruz. Finale kalmak bizim için gurur verici. Yaptığımız çalışmaların faydasını saha içerisinde alabilmek ve çocuklarımızın gelişimini takip etmek bizler için ayrı bir konu ve gurur kaynağı. Burada şampiyon olmaktan çok; tüm çocuklarımızın kendini geliştirebilmeleri için ön ayak olmaya çalışıyoruz. Sizin aracılığınız ile finale kalan Değirmenlik Akademisine başarılar diliyorum. Hedefimiz, final maçını izleyecek olan futbolseverlere dostluk çerçevesinde maç izlettirip, çocuklarımıza güzel bir anı yaşatmaktır. Saygılarımla’’ şeklinde konuştu.

Mahsucu; ‘’Kupayı köyümüze getirmek istiyoruz’’

Değirmenlik U12 Teknik Direktörü Aziz Mahusu ise ‘’Öncellikle bu ligin düzenlenmesini sağlayan KTFF'ye ve katkı koyan herkese teşekkür ederim. Katılan tüm takımları ve tüm çocukları tebrik ederim. Değirmenlik olarak ilk kez düzenlenen bu ligde final oynamak bizim için ayrı mutluluk veriyor. Biz çocuklarımıza bu lig başladığında hedefimiz final demedik. Maçları tek tek düşünüp finale geldik. Final maçında da kupayı köyümüze getirmek istiyoruz. Final maçının dostluk ve fair play çerçevesinde geçmesi için biz Değirmenlik Spor Kulübü olarak üstümüze düşeni yapacağız. Rakip takım Yenicami'ye başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75