banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İlker İnceler; ‘’Bu Sezon Daha İyi Bir Ocak İzlettireceğiz’’
banner98

Girne temsilcisi TOL’un alt yapısından yetişen ve kısa sürede adından başarı ile söz ettiren 22 yaşındaki İlker İnceler, yeni sezon için umutlu konuştu. İki sezon önce namağlup şampiyon olan U21 takımının kaptanlığını da yapan İlker, geçtiğimiz sezon ise 35 maça ilk 11’de çıkarak takımda en fazla forma giyen isim olmuştu.

‘’İdolüm Bilal Ceylan’’

Genç yaşına rağmen istikrarlı ve başarılı performansı ile kısa sürede tüm futbol camiasının takdirini toplayan İlker İnceler’e, ‘’İdolün hangi futbolcu?’’ sorusunu sorduğumuz zaman şu cevabı aldık: ‘’Küçüklüğümden beri Bilal Ceylan’ı kendime hep örnek aldım. Geçtiğimiz sezon da Bilal ağabey ile yan yana oynama şansı bulduk ve kendisinden çok şey öğrendim. Hem karakteri hem de futbol deneyimi mükemmel. Umarım ileriki yıllarda ben de onun kadar iyi bir futbolcu olurum’’.

‘’Hayatımı futboldan kazanmak istiyorum’’

Ülke sporu hakkında görüşlerini aktaran İlker İnceler, ‘’Ülkemizde maalesef profesyonellik yok. Halbuki çok yetenekli futbolcular var. Sadece futbol oynayarak kazancını sağlayabilecek isimler mevcut. Benim de en büyük isteğim bu. Başka iş yapmadan, sadece futbol oynayarak hayatımı sürdürmek. Kısacası profesyonel olarak bu işi yapmak en büyük hayalim’’ dedi.

‘’En zorlandığım forvet Ebuka’’

Defansın göbeğinde görev alan 22 yaşındaki İlker, geçtiğimiz sezon birçok rakip forvetle adam adama markajlı sistemde görev almıştı. Genç stopere kendisini en fazla zorlayan ismi sorduk.. İlker; ‘’Geçtiğimiz sezon yabancı sayısının üç olması nedeniyle genellikle bire bir oynadığım rakipler yabancılardı. Birçok iyi forvetle rakip olduk. Gerçekten ülkemizde iyi oyuncular var ancak Yenicami’nin gol kralı John Ebuka’ya ayrı bir parantez açabiliriz. Çok güçlü bir futbolcu. Eğer topu alıp dönerse, onu tutamazsınız’’.

‘’Futbolu özledik’’

Son olarak ülke futbolunun belirsizliğine de değinen Türk Ocağı’nın başarılı savunma oyuncusu İlker İnceler, ‘’Pandemi, biz futbolcular için zor geçiyor. Sezonu açtık, yine kapattık. Daha sonra yine açtık. Şu an çalışmalarımızı sürdürüyoruz ancak resmi bir açıklama henüz yok. Bundan dolayı kafamız rahat değil. Motivasyonumuz düşüyor. Umarım en kısa zamanda netleşir. Futbolu özledik. Türk Ocağı olarak bu yıl da iyi işler yapacağımıza inanıyoruz’’ şeklinde konuştu.

Röportaj: Necmi Usal

Fotoğraf: Foto Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75