banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İki Takımda Siftah Peşinde..!
banner98

Ligde hiç galibiyeti bulunmayan iki takımdan 5 beraberlikle ve 5 puan ile 14. sırada bulunan yer alan Küçük Kaymaklı ile son sırada 3 beraberlikle 3 puanı bulunan Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek.

Hafta içinde teknik direktör Salik Sakallı ile anlaşan Gençlerbirliği, Sakallı’nın yurtdışında olması nedeniyle yarınki maçta yardımcı antrenörü ile sahaya çıkacak. Gençlerbirliği yarın oynanacak maçta ilk galibiyeti almak için sahaya çıkacak. Lefkoşa’nın güzide kulüplerinden Küçük Kaymaklı ise ligde ilk 7 haftada beklediği çıkışı bir türlü yakalayamadı. Küçük Kaymaklı yarın oynayacağı Gençlerbirliği karşısında galip gelerek ilk galibiyetini de almak istiyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75