banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İki Bayan Futbolcu Sıcaktan Bayıldı..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Ligi’nde bugün Orhan Dural Sentetik Stadı’nda Akdeniz Spor Birliği ile Göçmenköy arasında oynanan karşılaşmada iki futbolcu havanın çok sıcak olması nedeniyle sahada bayıldılar.

Akdeniz Spor Birliği takımında günün en başarılı oyuncularından Ayten maçın tamamlanmasına 10 dakika kala girdiği bir ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Hakemin oyunu durdurmasıyla sahaya giren sağlık görevlisi oyuncunun bayıldığını gördü ve hemen müdahalede bulundu. Oyuna devam edemeyen Ayten’in yerine oyuna başka bir oyuncu girme zorunda kaldı.

Yine ayni maçta maçın bitiş düdüğü ile birlikte Göçmenköy takımında ikinci yarıda oyuna giren Miraç yere yığıldı. Yardımına koşanlar hemen sağlık görevlisini çağırdılar. Sağlık görevlisinin müdahalesi ile baygınlık geçiren Miraç ayıltılırken, sıcak havalarda futbol oynamanın sağlık açısından ne kadar tehlikeli olduğu gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi.

Özellikle de sentetik sahalarda zemin ısısının çim sahalara oranla daha yüksek olması ve kadınlar liginde geriye kalan maçların ilerleyen haftalarda daha sıcak havalarda oynanacak olması da hesaba katılırsa kadın futbolcuların işi zor görünüyor.

Haber ve Foto: Cemil Garip

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75