banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hürdeniz, Yokum Dedi..!
banner98

Geçtiğimiz genel kurulda Girne Halk Evi’nin başkanlığına getirilen ve takımı toparlamasıyla birlikte camiayı da kenetleyerek 1.lig play off maçlarında Süper lige 12 yıl sonra çıkma başarısı GHE’de başkan Kayhan Hürdeniz ileriki günlerde yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olmayacağını ve başkanlığı bıraktığını açıkladı.

Başkan Kayhan Hürdeniz yaptığı açıklamada camiadan hiçbir destek göremediğini ve bu şekilde başkanlığı yürütmesinin de bir anlamı olmadı ifade ederek, kesinlikle başkan adayı olmayacağını ve noktayı koyduğunu açıkladı.

Hatırlanacağı üzere lig devam ederken Aralık ayında istifa etmiş ancak gelen baskılara dayanamayarak tekrar görevine geri dönerek takımı Süper lige taşıma başarısı göstermişti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
HürdenizYokum Dedi..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75