banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hisarda puan düellosu..!
banner98

 



MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, zorlu karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamalarda, Binatlı ile oynayacakları mücadelenin zirveyi şekillendirecek bir karşılaşma olmasının yanı sıra, hem kendileri hem de Binatlı için büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Ali Oraloğlu, bu zorlu mücadeleyi kazanarak puansal olarak eşitliği sağlamanın dışında galip gelmeleri halinde psikolojik üstünlüğün de kendilerine geçeceğinin bilincinde olduklarını ifade ederek kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Lider Binatlı’nın antrenörlerinden Niyazi Özekmekçi, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamalarda, Binatlı olarak kendilerine güvendiklerini ve Mormenekşe karşısında aldıkları galibiyetle özgüvenlerini tazeleyerek lige yeniden başladıklarını ifade etti.

Niyazi Özekmekçi, MTG deplasmanının oldukça zorlu geçeceğinin bilincinde olduklarını ancak, takım olarak bu mücadeleye en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyerek, farkı korumak veya daha da açmak için sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.

Niyazi Özekmekçi, psikolojik olarak da Binatlı’yı bu mücadeleye iyi hazırlayacaklarını belirterek, sahada hak edenin kazanmasını dilediklerini ifade etti. Özekmekçi, Binatlı olarak öncelikle kendi maçlarını kazanmayı hedeflediklerini söyleyerek diğer takımların ne yaptıklarının Binatlı’nın kazanması halinde pekte bir önemi olmadığını ifade etti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75