banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hisar’a giriş var ÇIKIŞ YOK..! (2-0)
banner98

 






Yer : Mağusa Canbulat Stadı

Hakemler : Serhan Şimşek, Zekai Töre, Ömer Doğru, Hasan Eriş

MTG : Türkkan, Mustafa Tekpınar, Mike, Erol, Sami, Nurettin (Lawrence), Emre, Yasin (Hakan), Uğur, Hüseyin Kayalılar, İbrahim Kabore (Mehmet Çil)

KK : Hasan Piro, Mehmet Kaygısız (Ahmet Zaifoğlu), Bahadır, Ali Akbulut, Bayram (Remzi), Hüseyin Adal, Petrov, Neval, Zokou, İbrahim Çıdamlı, Yusuf

Goller : 36’Uğur Gök, 75’Nurettin Gecekuşu(MTG)


 HABER VE FOTOĞARFLAR : NECMİ USAL

Ligin ikinci devresi süper bir karşılaşma ile başladı. Şampiyonluk mücadelesi veren ikinci sıradaki Mağusa Türk Gücü, konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı Uğur Gök ve Nurettin Gecekuşu’nun attığı gollerle 2-0 mağlup ederek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

12.dakikada gerçekleşen Küçük Kaymaklı atağında soldan Neval’ın ortasında Bayram’ın vuruşu dışarıya gitti.

36.dakikada MTG öne geçti. Bu dakikada Hüseyin Kayalılar’ın uzun pasında Küçük Kaymaklı savunması zaman hatası yaptı ve bu fırsatı iyi değerlendiren Uğur, düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek sarı yeşillileri 1-0 öne geçirdi.

 43.dakikada MTG atağında Yasin’in ara pasına hareketlenen Emre’nin vuruşu kaleci Hasan Piro’da kaldı. İlk devre MTG’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.


51.dakikada sağdan Bayram’ın ortasına Petrov uygun durumda vuramadı.

65.dakikada Küçük Kaymaklı futbolcusu Zokou, uygun pozisyonda topu üstten dışarıya atınca yeşil siyahlılar mutlak bir golden oldu.

75.dakikada Uğur’un çıkardığı topa 18 üzerinden Nurettin sert ve düzgün vurunca skor 2-0 oldu ve MTG rahatladı.

 81.dakikada MTG kontratağında Emre uygun durumda kaleci Hasan Piro’yu geçemedi ve sarı yeşilliler 3.golü bulamadı.

88.dakikada Küçük Kaymaklı atağında sağdan Petrov’un ortasında Remzi’nin kafa vuruşunu kaleci Türkkan mükemmel bir refleksle çıkardı.

Karılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Mağusa Türk Gücü, konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı 2-0 mağlup ederek puanını 28’e yükseltti. 


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75