banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Herkes kazanmak istiyor..!
banner98

 Doğan Türk Birliği-Baf Ülkü Yurdu

        Ev sahibi son iki haftayı galibiyetle tamamladı ve moralleri yerinde. Kendi evinde oynayacağı gece maçında taraftarlarının da yanında olacağını düşündüğümüzde maçın mutlak favorisidir diyebiliriz. Ancak rakibinin durumuna bakarak oynarsa kayıp yaşayabilirler.

   Baf Ülkü Yurdu kötü bir dönem geçiriyor. Son 4 maçı puansız tamamlarlarken moral olarak da büyük çöküntü yaşıyorlar. Cezalılarının da dönmesiyle daha güçlü olarak maça çıkacak olsalar da forumda ve moralli rakibi karşısında işleri çok zor. Yarın gece Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’ndaki maçın hakemi Utku Hamamcıoğlu.

 

M.Menekşe-G.Gücü

 

  Her iki takımın da 8 puanı var ve sıkıntıları çok fazla. Kazanan rakibini puansal olarak geride bırakırken kaybedenin işi daha da zor günler yaşayacak.

  M.Menekşe kendi evinde oynayamamanın sıkıntısını yaşasa da galibiyete daha yakın görünüyor. Eğer kazanamazlarsa moral olarak çökmeleri yanında belki de başka sorunlarla da karşılaşacaklar.

  G.Gücü’nün de rakibinden farklı bir durumu yok. Kazanmak zorunda olduklarını kendileri de biliyorlar. Dar kadronun onlara verdiği sıkıntıyı geride kalan 9 haftada attıkları 6 golle ortaya koyuyorlar. Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’ndaki maçın orta hakemi Mehmet Malek.

 

Cihangir-Yalova

                 

Cihangir için üst sıralardakileri takip edip etmeme adına çok önemli bir maç. Kendi evinde kolay puan vermeyen Cihangir kazanıp üzerindeki rakiplerin kaybedebilecekleri puan veya puanları avantaja çevirmek isteyecek.

       Yalova ligde yeni bir takım olmasına rağmen geride kalan haftalarda tüm sporseverlerin dikkatini çekti. Kolay teslim olmayan bir takım. Bu zorlu deplasmandan alabilecekleri puan veya puanlar onların bundan sonraki haftalar için çok önemli. Cihangir Stadı’nda oynanacak maçta Serkan Durmaz düdük çalacak.

 

K.Kaymaklı-Yenicami

                 

Takım içi problemlerden bir türlü kurtulamayan K.Kaymaklı haftalar sonra galip gelmesini bildi ve liderin karşısına az da olsa moralli çıkacak. Güçlü rakibi karşısında işi zor görünmesine rağmen çıkış maçı olarak da görülebilir. Kaybederlerse ligin dışında kalabilirler.

      Yenicami oturmuş ve sürekli kazanmanın verdiği güvenle her maçı kazanabilecek bir takım. Rakibinin durumu nedeniyle zor bir maç oynayacaklar. Kaybedip rakiplerinin onlara yaklaşmasını istemiyor. En büyük avantajı oturmuş bir kadrosunun olmasıdır. Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak maçta Serhan Şimşek düdük çalacak.

 

Lefke-Değirmenlik

 

          Lefke kendisi için hedef belirleyeceği maçlardan birine çıkacak. T.Ocağı karşısında aldığı mağlubiyetle üst sıralardan geride kaldı. Kendi evindeki maçı kazanıp az da olsa yukarıları zorlamak isteyecek. Kaybetmek onlar iççin çok farklı sonuçları beraberinde getirir.

  Değirmenlik en zor deplasmanlardan birine gidecek. Deplasman maçlarından bu haftaya kadar sadece 1 puan alabildiler. Sakat ve cezalıların takıma katılması ile daha iyi bir kadro ile maça çıkacak olmalarına rağmen Karadağ’da zor bir maça çıkacaklar. Lefke 16 Ağustos Stadı’nda oynanacak maçın hakemi Fehim Dayı.

 

M.Türk Gücü-G.Birliği

 

          M.Türk Gücü son şampiyon bir takım, ancak bu sezon kötü bir sezon geçirip, kadrosu ile orantılı maçlar oynamıyor. Oynadığı 9 maçtan sadece 11 puan alarak taraftarlarını üzerken bu maçı kazanıp hiç değilse onları mutlu etmek isteyecek.

  G.Birliği için bu maç üst sıralara biraz daha yaklaşma açısından önemli. Kazanıp rakiplerinin puan kaybını bekleyecek. Kaybederse hedefini değiştirebilir. Gazimagosa Cambulat Stadı’ndaki maçın orta hakemi Kerem Eran.

 

Binatlı-Dumlupınar

 

  Her iki takım adına çok çok önemli bir maç. Geride kalan haftalarda aldıkları galibiyet sayısı sade bir ve ligin son 2 sırasını paylaştılar. Kazanan rakibinin üzerinde puan farkı ile yer alacak.

 Binatlı cezası nedeniyle Lefkoşa’da oynayacak. Kazanmak zorunda olan Binatlı hafta içinde teknik adam değişikliğine gitti. Yeni teknik adamla kazanıp moral bulmak isteyecek.

  Dumlupınar artık kötü gidişe dur demek için kazanmak zorunda. Kaybetmek onlara bundan sonraki haftalar için kötü günleri de beraber getirebilir. Hiç değilse kaybetmemek için mücadele edecekler. Maçın Lefkoşa’da oynanacak olması onlar için avanta olabilir. Şht. Hüseyin Ruso Stadı’ndaki maçta Mehmet Sezener düdük çalacak.

 

GAÜ Çetinkaya-T.Ocağı

 

  Son haftaları galibiyetlerle yaşayan iki takımımızın gece maçı gerçekten izlenmeye değer olacak. GAÜ Çetinkaya’nın mutlak kazanması gereken bir maç. Kazanamaz ve rakibi Yenicami kazanırsa puan farkı 8 olacak ve bundan sonraki haftalar için işleri çok çok zor olacak.

  T.Ocağı son 5 haftanın Yenicami ile en başarılı takımı. Arka arkaya aldıkları galibiyetlerle dikkat çektiler. Gece maçında onları zor bir rakip bekliyor. Moralli olmalarına rağmen kolay bir maça çıkmayacaklar. Yine de rakiplerinden puan alabilecek güce sahiptirler. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak maçın hakemi Timur Ercan Bodi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75