banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Herkes Kararı Reddediyor..! İmza Toplanıyor..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun bugün açıkladığı karar sonrası kulüp başkanları, yöneticiler ve antrenörler bu alınan karardan hemen geri dönülmesini istedi.

Spor muhabirlerimizden Saldıray Güvener, çoğu antrenörü arayarak bu karara nasıl bir düşünce içerisindesiniz sorusuna bütün antrenörler 1997 doğumlu futbolcuların şu anda A Takım düzeyinde futbol oynaması gerekirken Futbol Federasyonunun aldığı bu karar ile yeniden genç takımda oynamamalarının mümkün olmadığını ve kimsenin 1997 doğumlu futbolcu oynatmayacaklarına vurgu yaptılar.

Elde edilen bilgilere göre de antrenörler arasında bir grup kurularak bu konuyu derhal masaya yatırılması gerektiği öne sürüldü.

Öte yandan herkes bu kararı ret ederken bu karar kimin isteği ile alındığı bütün camialarda merak konusu oldu.

Diğer yandan alınan bilgilere göre kulüplerin bu karar sonrası imza toplayarak federasyonun bu kararından dönmesini isteyecek.

Haber: Saldıray Güvener

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75