banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) Kazanmak istiyorlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hedefleri ŞAMPİYONLUK için 3 PUAN..!
banner98

Cumartesi günü kendi evinde en yakın takipçisi Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek olan Yenicami’de takımın başarılı teknik adamı Sedat Devecioğlu, sahaya 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

Çok zor bir karşılaşma olacağını söyleyen Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, “Yenicami olarak galip gelip şampiyonluk yolunda avantaj yakalamak istiyoruz. Kendi evimizde oynamanın vereceği avantajı iyi değerlendirmeliyiz.

Aminu ameliyat olacağından dolayı bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Hüseyin Sadıklar’ın da forma giymesi çok zor görünüyor. MTG maçına 3 antrenmanla en iyi şekilde hazırlanıp zorlu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ali Oraloğlu: Kazanıp avantajı elimize almak istiyoruz

Deplasmanda oynayacağımız Yenicami maçı ligin en zor karşılaşmalarından biri olacak. Bitime 5 hafta kala bu maçı kazanan şampiyonluk için avantaj elde edecek. Ama kazansakta kaybetsekte şampiyonun kim olacağı bence bu maçtan sonra belli olmayacak.

Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 4 antrenmanla bu maça hazırlanacağız. Rakibimizin gücüne saygı duyuyoruz. Liderle oynayacağımızın bilincindeyiz. Son 5 yılda 4 kez şampiyon olan oturmuş bir takımla mücadele edeceğiz. Bizde artık oturmuş ve çok iyi bir takımız. Ona göre hazırlanıp maça çıkacağız.

Yenicami’nin güçlü olduğunu biliyoruz ama biz de MTG'yiz. Centilmence bir maç olsun. Taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmayıp, bize destek olacaklarından eminim. İzleyenlere çok zevkli kaliteli bir izlettireceğimize inanıyorum.

Yenicami maçında dört sarı kart cezalısı Erdoğ dışında eksiğimiz yok.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75