banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hedef Daha İyi GG..!
banner98

 




Teknik kadro ve futbolcular ile de yakın temas içerisinde hareket ettiklerini belirten Isladırcıoğlu, “Başkan ile futbolcumuz Ahmet Can Tokmak konuşarak, birlikte yolları ayırma kararı aldılar. İkinci yarıda onun yerine başka bir futbolcu denenecek. Amacımız daha başarılı bir takım oluşturmak ve ikinci yarıda hedefimize ulaşmak, yani sezonu ilk 8 içinde tamamlamaktır” şeklinde konuştu.


Çalışmalar Sürüyor


Ahmet Can Tokmak ile birlikte başka futbolcularla da yol ayırımına gidilip gidilmeyeceğinin sorulması üzerine ise Gençlik Gücü Asbaşkanı Serdal Isladırcıoğlu, “Bilindiği gibi kalecimiz Çağatay Gürler de süresiz kadro dışı bırakmıştık. Başka futbolcuların olup olmayacağını söyleyemem. Ancak çalışmalarımızın sürdüğünü söyleyebilirim. Bu biraz da bulacağımız yeni futbolculara bağlıdır” dedi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75