banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hassan Oktay Minci, Zimbabve'nin Highlanders Takımı ile Görüşmede..!
banner98

Eski Gor Mahia teknik direktörü Hassan Oktay, Zimbabwe’nin en iyi kulüplerinden biri olan Highlanders'ın teknik direktörü olmaya çok yakın. Bulawayo'daki medya raporları, Zimbabve tarafının temsilcilerinin koçluk rolü üzerine Oktay’da karar kıldıklarını ve başarılı hoca ile temas halinde olduğunu açıkladılar.

Başarılı İsim Hasan Oktay ise Zimbabve takımı ile görüşme halinde olduğunu kendisini çok istediklerini ama henüz karar vermediğini açıkladı. Basında hergğn kendisi hakkında haberler çıktığını belirten Minci kısa süre içerisinde karar vereceğini belirtti. 

Zimbabve'nin 2020 lig sezonu Mart ayında başlayacaktı ancak koronavirüs salgını sonrasında gerçekleşmedi. Sezzonun açılma tarihi için karar bekleniyor.

Highlanders takımı en son Zimbabve liginde 2008'de lig şampiyonluğunu kazandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75