banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

‘’Hasreti sonlandırmak istiyoruz’’
banner98

 




           Birinci Lig’de bu hafta gözler Mağusa’da oynanacak olan Dumlupınar-Gönyeli maçında olacak. Ligin iki formda ekibi kozlarını 17 Nisan Pazar günü Mağusa Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda paylaşırken, sarı kırmızılar bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başarabilirse 17 yıllık Süper Lig hasretine son verecek ve ligin bitimine 2 hafta kala Süper Lige yükselecek. Dumlupınar’ın en yakın takipçisi Gençlik Gücü’nün ise puan kaybetmesi ve Dumlupınar’ın da kazanması durumunda sarı kırmızılılar hem Süper Lige yükselmeyi hem de şampiyonluğunu kutlayacak.

Bu önemli maç öncesi Arenasporkolik spor servisi olarak Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu’nun duygu ve düşüncelerini aldık.

‘’Hasreti sonlandırmak istiyoruz’’

Gönyeli maçı öncesi spor sitemize görüşlerini aktaran Dumlupınar’ın genç teknik adamı Sedat Devecioğlu, ‘’Zor bir maç bizi bekliyor. Rakibin ikinci devredeki çıkışı ortada. İyi ve genç bir takımla mücadele edeceğiz. Gönyeli’yi çok ciddiye alıyoruz ve bu maçı kazanıp bu işi bitirmek istiyoruz. Bu kulüp Süper Lig’de oynamayı hak ediyor. 17 yıldır Süper Lig hasretiyle mücadele eden bir camia. Ayrıca 38 yıldır da Birinci Lig’de şampiyonluk yaşamadı. Biz bunu başaracağımıza inanıyoruz. Takımımızın havası çok iyi durumda. 3 antrenmanla hazırlandık. Rıdvan cezalı olmasından dolayı forma giyemeyecek. Dumlupınar’a gönül veren herkesi bu tarihi güne bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75