banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Haspolat veryansın etti..!
banner98

 



            Haspolat spor kulübü Başkan Bahadır Bora Volkan imzalı bir açıklama yaptı ve açıklamasında şu ifadelere yer verdi. Kulübümüz kurulduğu günden bu güne kadar ülke futboluna birçok yetenek kazandırmıştır (Bekir Yıldız, Hamza Yılmaz, İbrahim Mert, Çağdaş Arslan vb.) halen daha yetenekli oyuncular kazandırmak için çaba harcamaktadırlar.

             Kendi öz futbolcu kaynaklarını hiç bir dış transfere fazla bağlı kalmadan Haspolat spor kulübü olarak maddi imkânsızlıklara rağmen gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yönlendirmekteyiz. Ancak KTFF disiplin kurulunun vermiş olduğu cezaya bakıldığında 17 yaşında 4 sporcunun bunların 2’si direk 11 kişilik kadroda olmasına rağmen D.T 40’cı maddesinin hükümlerine göre yargılanmış ve Yılmazköy spor kulübü ile yapmış olduğumuz futbol karşılaşmasından 2-1 galip gelmemize rağmen ilgili maddeye göre 4 kişi 17 yaşındaki oyuncularımızı maç varakasına yazdığımız için disiplin kurulu maç tescilini Yılmazköy’ün lehine tescillemiştir (3-0 mağlup saymıştır).


             Bu karar gençlerimizin spor yapmayacağı gibi yetenekli oyuncuları spor yapmamaya yönlendirmektedir. Bu anlayışı Haspolat spor kulübü olarak ŞİDDETLE KINIYORUZ. Verilen bu kararın ülke gençliğine ve ülke sporuna KARA bir LEKE olarak saplandığını belirtir tüm spor basınının bu konuya duyarlılığını bekler saygılarımı sunarım.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75