banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hascan artık Ocak'ta..!
banner98

 



Mehmet Bolkan’ın teknik adamlıktan ayrılmasından sonra golcüsü Ertaç’ı Ozanköy’e satan Türk Ocağı, Derviş Kolcu’nun göreve gelmesi ile başlattığı transfer çalışmalarında bonservisi Yenicami’de bulunan ve ilk devreyi Gençlik Gücü’nde geçirerek devre arası kadro dışı kalan Hascan Kızmaz’ın transferini bu akşam bitirdi.Hascan yarın Türk Ocağı’nın kampına katılacak.

Sarı siyahlı ekip Rum kaleci Mateou ile de yolları ayırmasından dolayı arayışa girerken  Ozanköy’den transfer etmek istediği kaleci Mehmedemin ve Esentepe’den Ali Karal için de girişimlerini sürdürüyor.

Ozanköy’ün, Mehmedemin İlter’e karşılık, Muhammedali Uçar’ı istemesi sonrasında takas görüşmeleri sürerken Ali Karal ve kulübü ile de yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındı. Türk Ocağı yönetimi bugün bu konuda karar verecek.

Malpas Otel’de kampta bulunan Türk Ocağı yarın Küçük Kaymaklı ile bir hazırlık maçı oynayacak. Sarı siyahlı ekip Küçük Kaymaklı’dan Remzi , Çağrı ve Mustafa Gabira ile de görüşmeler yaparken özellikle Remzi’yi kadrosuna katmak istiyor.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75