banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy'ün Şampiyonluk AŞKI...
banner98




Kaptan takımına şampiyonluk yolunda güveni tam


Takım olarak iyi bir hava yakalarken oluşan aile ortamı ile kenetlendiklerini söyleyen Ender Meta, Süper Lig’i çok istediklerini ve Süper Lig’e şampiyon olarak çıkacak kalitede bir kadroya sahip olduklarının altını çizdi.


Fikstür avantajını kullanarak devreye lider girmelerinin kaçınılmaz olduğunu ifade ederken camianın bütünleşmesi kendilerini motive ettiğini söyledi.


Lig'in zorluğuna değinen deneyimli kaptan bir şeyleri başarmak önce inanmaktan geçtiğini belirterek Lapta maçı yeni serinin başlangıcı olacağını anlattı. 


Özgür takımı için atmaya devam edecek,


1.ligin en golcü oyuncusu konumunda olan Özgür Ongun ise, camia olarak hedeflerinin aynı olduğunu belirtirken takım olarak sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.


Gerek başkanın gerekse yöneticilerin takıma gösterdikleri ilginin yanında taraftarında artık gereken ilgiyi göstermeye başladığını anlatan Özgür Ongun takım olarak bu ilgiyi karşılıksız bırakmayacaklarını belirtti.



Umut Göktaş Hamitköy’ü hak ettiği yere taşıyacaklarından emin,


Ligin uzun bir maraton olduğunu anımsatan Umut Göktaş seri galibiyetlerin ardından mutlaka takılmalar olacağını söylerken bunların kalıcı olmadığını ve Ligin ilk yarısında kalan 4 maçı da galibiyetle tamamlayarak ikinci devreye lider gireceklerini söyledi.


Tecrübeli oyuncu kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ifade ederken takım olarak hedefe odaklandıklarını anlatarak Hamitköy’ü hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. 

Genç antrenör elindeki kadro ile başarı kaçınılmaz dedi


Deneyimli bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Hamitköy antrenörü Ahmet Sakallı, yakaladıkları 9 maçlık istikrarı yeniden yakalayacaklarına inanırken oyuncularına hedefledikleri şampiyonluk yolunda güveni tam olduğunu belirtti.


Ahmet Sakallı son iki haftada yaşanan puan kayıpları ile ilgili bu uzun maratonda böyle kayıplar olabileceğini söylerken yeni bir çıkış yoluna girdiklerini ve Ligde alınan istikrarsız sonuçların çokça görüldüğü bu sezonda kendi adlarına sürprize yer vermemeye çalıştıklarını vurguladı. 


Ahmet Sakallı ara transfer dönemi için ise kendi elindeki kadroyu korumak istediğini söylerken yabancı transfere de sıcak bakmadığını belirtti.


İkinci devreye lider başlamaya odaklandıklarını anlatan Ahmet Sakallı elinde bulunan kadroya çok güvendiğini ve bu kadro ile başarının kaçınılmaz olduğunu aktarırdı.


Genç antrenör son olarak başkan ve yönetiminin takıma her koşulda verdiği destek için teşekkür ederken takım olarak aldıkları sorumlulukların bilincinde olduğunu söyledi.


Hamitköy köklü bir camia, kaliteli ve deneyimli geniş bir kadroya sahip olmalarının yanında artı olarak aile ortamı ile birlikte camia olarak kenetlenmiş durumdalar.


Akıllarda Süper Lig varken hedeflerinde ayrıca Şampiyonluk olması önemli bir parantez. çok çalıştıkları gibi takımdaki bu birliktelik sürdüğü sürece hedeflerindeki başarı uzakta olmadığını düşünüyorum ve şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. 

Röportaj: Uğur Özerginli

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75