banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy’de maça giriş BELEŞ..!
banner98

 





           Hamitköy’ün sosyal medya hesabından yapılan çağrıda Hamitköy’ün taraftarına ihtiyacı olduğunu ve 12. Adam olarak taraftarlarını tribünlerde takıma destek vermeye çağıran Hamitköy, en büyük güçlerinin taraftarları olduğunu vurguladı.

Hamitköy, Maraş karşılaşmasında Hamitköy taraftarlarından maç ücreti alınmayacağını da duyurdu.

Bu arada Hamitköy yöneticisi Hüseyin Özzeki, hakemlerin sezon başından bu yana Hamitköy aleyhine yaptıkları hatalara Göçmenköy maçında yenilerinin eklendiğini açıkladı. Maçın henüz 1.dakikasında atılan Göçmenköy golünde, golü kaydeden Ender’in yaklaşık 2 metre önde olduğunu ancak yardımcı hakem İsfendiyar Açıksöz’ün pozisyonu devam ettirip ofsayttan gol yemelerine neden olduğunu söyleyen Hüseyin Özzeki, bunun takımı olumsuz etkilediğini vurguladı.

Yine ilk devrede Mustafa Arnavut ile geliştirdikleri atakta, futbolcularının geriden çıkmasına rağmen yardımcı hakem Ahmet Özkurtuluş’un hatalı ofsayt bayrağıyla belki de golle sonuçlanacak önemli bir ataklarını kestiğini ifade eden Özzeki, maçta çukura düşüp sakatlanan Ahmet Özkurtuluş’a geçmiş olsun dileklerini de iletti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75