banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy, Yankı ile Prensipte anlaştı..!
banner98

 




          Hamitköy yeni sezon öncesi transfere hız verdi ve transferlerini erken tamamlamak isteyen Evren Mannaş başkanlığındaki yönetim kurulu Özgür Ongun'un transferinden sonra, Gençlik Gücü'nden Hakan Eminoğlu ile Mahmut Yumuşak'ın transferlerini de gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde takıma önemli katkılarda bulunan Hakan ve Mahmut yine kiralık olarak kadroya katıldılar.

Teknik patron Ahmet Sakallı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Hamitköy yönetimi Girne Halk Evi'nin yıldızı Yankı Aktül ile temasa geçti. Bir dönem Hamitköy'de teknik adamlık yapmış olan Ümit Aktül'ün oğlu olan Yankı ile kulübünden izinli olarak görüşen başkan Evren Mannaş, oyuncu ile prensipte anlaştı.

Kulüpler arasında yapılacak görüşmelerden sonra transferin netleşecek. Bu arada Hamitköy yönetimi, Süper Lig kulüplerinden transfer teklifleri alan Agit Altan ile Ahmet Sakallı'nın raporu doğrultusunda yeniden görüşme gerçekleştirecek.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75