banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy ve Akova Zirvede Yine Tekledi..! (0-0)
banner98

Yer: Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Hakan Gök, Mustafa Torun

Hamitköy: Emre, Salih, Agit, Mert, Hüseyin, Furkan, Muhammet, Toykan, İbrahim, Ömer (76.Dk Osman) Ali (46.Dk Mahmut)

Akova: Çağatay, Osman (57.Dk Hasan) Hasan, Cemil, Aziz (69.Dk Ceyhun) İrfan, Abdullah, Derviş, İsmet, Berhan (82.Dk Hüseyin) Umut

7.DK: Hamitköy takımının kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştıramadığı topta Salih Adakan’ın ceza alanı dışından sert ve düzgün vuruşunda top direğin üzerinden az farkla auta gitti.

10.DK: Konuk Akova kontra atağında sol kanattan ceza alanına giren Cemil’in vuruşunu kaleci Emre ayakları ile önlemeyi başardı.

15.DK: Hamitköy takımının kalabalık adamla geliştirdiği atakta Akova ceza alanı içerisinde Furkan’ın sert ve düzgün vuruşunu kaleci Çağatay önlemeyi başardı.

19.DK: Bir başka Hamitköy kontra atağında Akova savunmasının yaptığı büyük hatada Toykan’ın vuruşunda kaleci Çağatay’ı da geçen topu çizgi üzerinden Umut son anda kornere çeldi.

24.DK: Furkan ile başlayan bir başka ev sahibi Hamitköy atağında bu oyuncunun ceza alanı içerisinde yaptığı vuruşu savunmada Umut bir kez daha kornere çelmeyi başardı.

25.DK: Hamitköy takımının kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Toykan’ın kafa vuruşunu kaleci Çağatay iki hamlede önlemeyi başardı.

65.DK: Konuk Akova atağında Cemil’in ceza alanı dışından yaptığı sert vuruşta top direğin üzerinden az farkla dışarı gitti.

75.DK: Sağ kanattan başlayan Akova atağında Hasan Yaşınses’in ortasında Cemil’in etkili kafa vuruşu kaleci Emre’de kaldı.

90.DK: Ev sahibi kontra atağında Toykan’ın ceza alanı dışından yaptığı sert ve düzgün vuruşta top direğin üzerinden az farkla auta gitti.

FOTOLAR: CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75