banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy, Özkan’dan Şikâyetçi..!
banner98

 







Hamitköy yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Şeytan, Hüseyin Özkan'ın yönetimi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Hamitköy olarak Yeni Boğaziçi karşısında öne geçtiğimiz bölüm haricindeki bölümlerde pekiyi oynamadık. Yeni Boğaziçi maçı daha çok isteyip kazandı. Bizim futbolcularımızın da hataları mağlubiyeti getirdi. Ancak hakem Hüseyin Özkan da maçın içinde oyuncularımızın oyundan düşmesi için elinden geleni yaptı. Hüseyin Özkan, maçın içerisinde futbolcularımızı adeta ezdi; ezdirdi.

Saha içerisinde sert oynayan Yeni Boğaziçi futbolcularının attığı tekmelere kayıtsız kalan hakem, bizim futbolcularımızın en ufak hareketine faul çalıp, sarı kart verdi. Bazı oyuncularımızı oyundan atmakla tehdit etti. Yediğimiz ilk gol öncesinde tehlikeli bir hücuma kalkan Mustafa Arnavut'a arkadan yapılan faula, 4. hakem Emre Öztaşlı'nın 4 - 5 yaptığı uyarılara rağmen kayıtsız kaldı. Oyunu devam ettirdi. O top gidip kalemizde gol oldu. Daha sonra yine hakemin hatalı bir kararı sonrasında kalemizde gol gördük. Hakemin takdir haklarını sürekli deplasman ekibi olan rakibimizden yana kullanması, oyuncularımızın sinirlenmesine neden olup, oyundan kopmalarını getirdi. Bu da mağlubiyetimize neden oldu. Geriye kalan haftalarda hakemlerimizden adaletli bir yönetim beklediğimizi belirtir, maçlarda tüm kesimlere başarılar dileriz."

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75