banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy, Dumlupınar’ı ezdi geçti! (4-1)
banner98

 




Hamitköy Stadı’nda oynanan karşılaşmada Hamitköy’e galibiyeti getiren golleri Ender, Eyüp, İlkay ve Kenan kaydederken, Dumlupınar’ın tek sayısı Turgut Kaan Çoban’dan geldi.



Stad:Hamitköy Esat Erdoğmuş  Stadı

Hakemler: Serkan Durmaz,Sonay Çerçioğlu,Mehmet Tarım

Hamitköy: Ahmet,Salih,Agit,Kenan,Galip,Halil İbrahim Çocuk(Dk-81 Hüseyin Moda), Hüseyin Çıdamlı(Dk-72 İlkay),Ender,Hamdi, Eyüp, Mehmet Çil (Dk-90 Mustafa Tatlı)

Dumlupınar: Arif, Erdoğ,Hasan,Turgut Kaan,Anıl(Dk-46 Rifat), Mehmet, HüseyinYeşilbaş (Dk-73 Rıdvan), Salih, Coşkun, Adem, Hikmet (Dk-62 Şevki)

Goller:Dk-17 Ender,Dk-42 Eyüp,Dk-78 İlkay,Dk 86 Kenan(Hamitköy) Dk-64 Turgut Kaan (Dumlupınar)

 

K-PET Birinci Lig’in zirveyi ilgilendiren önemli karşılaşmasında Hamitköy, Dumlupınar’ı konuk etti. Ağır zeminde ev sahibi Hamitköy rakibi Dumlupınar’ı 4-1 gibi farklı skorla mağlup etti.

Dk-11:Dumlupınar’ın sağdan kullandığı korner atışında iyi yükselen Hikmet’in kafa şutunu Kaleci Ahmet ayni güzellikte kornere çeldi.

Dk-17:Gelişen Hamitköy atağında Hüseyin’in pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Ender’in vuruşunu Arif önledi. Dönen topu iyi takip eden Ender topu ağlara gönderdi.(1-0)

Dk-42: Sağdan gelişen Hamitköy atağında Ender’in ortasında Mehmet Çil topu Eyüp’e indirdi. Eyüp güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi.(2-0)

Karşılaşmanın ilk devresi Hamitköy’ün 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Dk-64:Dumlupınar atağında defanstan ileriye çıkan Turgut Kaan ceza sahası üzerinden yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.(2-1)

Dk-78:Hamitköy Dumlupınar ceza sahasının sağ çaprazından serbest atış kazandı. Kaptan Kenan’ın sert ortasını kaleci Arif sektirdi. Seken topu iyi takip eden İlkay topu kontrol ettikten sonra rakibini şık bir çalımla geçerek kaleci Arif’in altından topu ağlara gönderdi.(3-1)

Dk-86:Ani gelişen Hamitköy atağında çalımlarla ceza sahasına giren İlkay topu müsait durumdaki Kenan’a aktardı. Kenan yerden gelen topa düzgün bir vuruş yaparak takımının dördüncü golünü Dumlupınar ağlarına gönderdi.(4-1)

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75