banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Ozanköyden Kritik 3 Puan...! (2-0) Mete bugün anılıyor Levent ve YDİ Şampiyon Düzkaya dedi..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy 90’da “Boğaz”ladı..! (1-1)
banner98




YER: Yeni Boğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı
Hakemler: Mehmet Sezener, Emine Yarkın, Hüseyin Özaşık
Yeni Boğaziçi: Ersoy, Mehmet, Ali, Hüseyin, Ahmet, Ramadan, İsmail, Deniz (Dk 58 Zübeyir), Tugay (Dk 65 Mustafa), İbrahim, Cemre (Dk 70 Hasan)
Hamitköy: Kemal, Salih, Çağan (Dk 68 Onurhan), Mahmut, Özgür, Hakan (Dk 68 Hüseyin), Agit, Necati, Rağıp, Reşit, Yasin (Dk 82 Latif)
Goller:  Dk 47 Cemre (Yeni Boğaziçi), Dk 90 Özgür (Hamitköy)

 

             K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup 13. Haftasında Yeni Boğaziçi, Osman Ergün Mehmet Stadında konuk ettiği Hamitköy ile karşılıklı kaydettikleri 1’er golün ardından mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrılarak hanelerine 1’er puan yazdırdılar.

Ev sahibi Yeni Boğaziçi’nin tek golü Cemre’den gelirken bu gole karşılık konuk Hamitköy’ün beraberlik golü Özgür’den geldi.  

İlk devresi karşılıklı ataklarla geçilmesine karşın golsüz kapandı. İkinci devreye hızlı başlayan ev sahibi Yeni Boğaziçi 47.dakikada Cemre ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklardan yine sonuç çıkmazken maçın böyle bitmesi beklendiği anda Hamitköy’ün golcüsü Özgür yine sahneye çıktı ve golünü atarak karşılaşmanın 1-1 sona ermesini sağladı.

Yeni Boğaziçi alınan bu beraberlikten sonra 19 olan puanını 20 yaparken Hamitköy ise 17 puana yükseldi. Hamitköy 14. Hafta mücadelesinde sahasında lig sonuncusu Dipkarpaz’ı konuk ederken Yeni Boğaziçi ise Mesarya’yı ağırlayacak.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75