banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hala Sultan ve LTL Tam Yol..!
banner98

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından düzenlenen 2018 – 2019 eğitim yılı Liseli Gençler Futsal Şampiyonası bugün oynanan Lefkoşa Grubu genç kız karşılaşmaları ile devam etti. Oynanan üç karşılaşmada Hala Sultan İlahiyat Koleji ile Lefkoşa Türk Lisesi çıktıkları ikinci karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldılar. Haydarpaşa Ticaret Lisesi yine kazanamazken Levent Koleji ise galibiyetle tanıştı.

Güzelyurt Spor Salonu’nda oynanan Lefkoşa Grubu genç kız karşılaşmalarında Hala Sultan İlahiyat Koleji, 20 Temmuz Fen Lisesi karşısında 9-2 gibi farklı bir skorla galip gelerek günün en farklı sonucunu elde etti. Diğer karşılaşmalarda ise Lefkoşa Türk Lisesi, Atatürk Meslek Lisesi’ni 2-1, Levent Koleji da Haydarpaşa Ticaret Lisesi’ni 2-0 mağlup etti.

Günün Sonuçları

Genç Kız
Atatürk Meslek Lisesi-Lefkoşa Türk Lisesi (1-2)

Hala Sultan İ.Koleji-20 Temmuz Fen Lisesi (9-2)

Haydarpaşa Ticaret Lisesi-Levent Koleji (0-2)

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75