banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hakemlerin Genel Kurulu yapıldı..!
banner98





KTFHGD Başkanı Niyazi Nizam ilk hedeflerinin önümüzdeki futbol sezonundan çok daha başarılı olmak olduğunu belirtirken, faaliyet raporunu okurken yapılan faaliyetlerle ilgili üyelerine bilgiler verdi. Konuşmasında geride kalan sezonun kendileri adına iyi geçtiğini, özellikle CONİFA 2017’de gösterdikleri başarı ve disiplinden dolayı onlara teşekkür etti.


Başkan Niyazi Nizam üyelerin bu gibi toplantılara gereken ilginin gösterilmemesinden dolayı şikayetlerini dile getirdi ve üyelerin daha aktif olmalarını istedi.  Uluslararası Final Üniversitesi işbirliğinde Sporda Şiddet ile ilgili bir konferans düzenleyeceklerini de dile getirdi. Faaliyet raporu üyelerin oy birliği ile kabul edildi. Faaliyet raporunun kabul edilmesinden sonra Hakan Muhtaroğlu tarafından mali raporla ilgili bilgiler veridi. Yapılan gelir giderlerle ilgili bilgiler üyelere aktarıldı. Oy birliği ile de mali rapor onaylandı.

Denetim kurulunda görev yapan kurul üyesi Halil Gözen’in vefatı nedeniyle boşalan üyeliğe oy birliği ile Veli Soner atandı. Her yıl sezon öncesi düzenlenen kamp bu yıl 13-18 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin Trabzon ilinde yapılacak. Resmi sezon açılışı ise 11 Ağustos 2017 tarihinde Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yapılacak. EPAK Başkanı Derviş Atakan yaptığı konuşmada özellikle üst klasman hakemlerin dernek yönetim kurullarında aktif görev almamalarından şikayet ederken çok daha aktif olmalarını istedi. Üyelerin şikayetler yapmaları yerine ellerini taşın altına koymaları gerektiğini belirtti. Derviş Atakan konuşmasında hakem camiasına başka hakemlerin de katılmasını isterken, kamp dönüşü yeni hakemler yetiştirmek için hakem kursu açılacağını da dile getirdi.  


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75