banner108
Öne Çıkanlar Girne DAÜ basın toplantısı yapıldı arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hakemlerde Keyifler Yerinde..!
banner98




Kampın 2. gününde hakemler sabah 07:30' da Avni Aker Spor Tesisinde antrenman sorumlusu Savaş Tilki'nin eşliğinde 120 dakikalık kondisyon ağırlıklı antrenman yaptı. Hakemler gözlemlediğim antrenman süresince disiplini bırakmamaları ve ciddi şekilde çalışmalarıyla dikkat çekti. Antrenman sonrası hakemler saat 11:00'da MHK (Merkez Hakem Komitesi) başkanı Sadık Özbilgehan ve Epak sorumlusu Derviş Atakan'ın gerçekleştirmiş olduğu eğitim toplantısına katıldılar.


MHK (Merkez Hakem Komitesi) başkanı Sadık Özbilgehan:

2017-2018 futbol sezonunun çok ciddi ve çetin maçların olacağını söyleyerek hakemlerinde kendilerini ona göre hazırlamalarını istedi. Ayrıca her ne olursa olsun MHK olarak hakemlerin yanında olduklarını hakemlere iletti.

EPAK sorumlusu Derviş Atakan:

Epak BAşkanı Atakan, Türkiye Futbol Federasyonunun düzenlediği hakem kampı hakkında bilgiler vererek, değişen oyun kuralları hakkında hakemlere bilgiler aktardı.


Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Niyazi Nizam:

Kampın güzel başladığını ve hakemlerin disiplinli şekilde çalıştıkları için teşekkür etti. Kampın 3. gününde sabah antrenmanından sonra Ayder yaylasına gezi düzenleneceği bildiren başkan, kampın geriye kalan günlerde de çeşitli aktiviteler yapılacağı hakem arkadaşlara bildirdi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75