banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hakemler Lige Hazır..!
banner98



Kıbrıs Türk Futbol hakemliği, geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde tamamlamasının yanında, ülkemizde gerçekleştirilen CONIFA turnuvasında sergilediği disiplin ve üstün performansla takdir toplamıştır. Hakemlerimiz, yeni sezona da gerek fiziksel, gerek bilgi, gerekse motivasyon anlamında hazırlıklarını tamamlamıştır. KTFF-MHK Hakem Seminerini hocamız Özcan Özcanhan’a ithaf edilmesi de ayrı bir gururun yaşanmasını sağlamıştır.

En temel insan hakkı olan sporu, ambargolar altında gerçekleştiren hakemlerimize CONIFA turnuvası ciddi anlamda motivasyon kaynağı olmuştur. Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği olarak ümidimiz, ambargoların kalkması ve Kıbrıs Türk Futbol hakemliğinin sınırlarımız dışında futbol müsabakası yönetmesidir. Bununla birlikte, 2017-2018 Futbol Sezonu futbolun tüm birimlerine hayırlı olmasını diler, saygının ve etiğin ön planda tutulmasını temenni ederiz.

           

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75