banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hakemler Derneği Dünya Basın Gününü Kutladı..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği olarak, özelde spor basınının genelde ise tüm basının, 11 Temmuz Dünya Basın gününü en içten dileklerimizle kutlarız. Toplumsal mücadelenin en önemli yapı taşlarından biri olan ve zor koşullar altında faaliyetlerini sürdüren Kıbrıs Türk Spor basını, geçmişte olduğu gibi bugün de, çalışmalarında büyük fedakârlık sergiledikleri gözlemlenmektedir.

Tüm kısıtlı olanaklara ve yurt dışı ambargolarına rağmen, kamuoyunu aydınlatma ve bilgilendirme görevini üstlenen spor basınımızın, ülkemizde çok sesliliğe ve demokrasiye katkısı takdirle karşılanmaktadır.

Özgür ve çağdaş spor basın mensupları olarak, toplumsal barışın ve sükûnetin sağlanmasındaki aldığınız inisiyatif, şüphesiz çok önemlidir. Özellikle, toplumda derin yaralar açabilecek şiddet olaylarında basın çalışanlarının etik değerleri kendisine şiar edinerek, haberlerini hazırlamaları büyük önem taşımaktadır.

Basın, toplumun yalnızca demokratik açıdan güçlenmesine değil, sosyal açıdan da birlikteliğine büyük katkı koymaktadır.

Basın mensuplarının, haber toplama anında engellenmemesi, çalışma koşullarının ve sosyal haklarının iyileştirilmesi, toplumun doğru bilgilendirmesinin temel gereksinimidir.

Basın emekçilerini yılda bir defa değil, her gün anılması dileğiyle, tüm emektar basının basın günü en samimi duygularımla kutlarım.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75