banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hakemler Ara Seminere Start Verdi..!
banner98





KTFF Merkez Hakem Kurulu'nun organize ettiği, 2016-2017 Sezonu Kış Seminerinin 1. gününde,  MHK Başkanı Sadık Özbilgehan ve MHK Üyesi Arif Sunisioğlu tarafından geçtiğimiz sezonunun değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca, TFF MHK Üyesi Murat Ilgaz, ofsayt kuralına ilişkin dersi hakemlere verdi.  Bununla birlikte, EPAK Sorumlusu Derviş Atakan, TFF MHK Kış Seminerinin izlenimlerini seminere katılanlara aktardı.  Seminer yarın devam edecek ve Cuma günü öğlen tamamlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı, MHK Üyeleri Ahmet Erdoğan ve Murat Ilgaz, TFF MHK Eğitimcisi Muammer Tokat'ın da yer alacağı seminerin açılışı, yarın saat 10.00'da gerçkleştirilecek.

Konuk TFF MHK üyelerinin de seminerde derslerle katkı koyacağı seminerde, Üst Klasman, A Klasman, B Klasman ve Yardımcı Hakem Klasmanında toplam 55 hakemimiz katıldı. Merkez Hakem Kurulu üyelerimizin de katılımıyla seminerde toplam 70 kişi yer alacak.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75