banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Dumlupınar Rahat Kazandı.. (40)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hakan Altın, “Önemli olan sezon sonu”
banner98

  

K-Pet 1’inci Ligi’nde 14’üncü haftayı lider olarak tamamlayan Gençlik Gücü’nün başarısını özetleyen golcü ve tecrübeli futbolcu Hakan Altın, takımın başarısını “Uyum içerisindeyiz” diyerek özetledi. Lider olmalarının henüz takımda hiçbir değişiklik yapmadığını belirten Gençlik Gücü’nün golcü futbolcusu Hakan Altın, önemli olanın sezonun sonunu lider olarak tamamlamak olduğunu vurguladı.“Takım için en önemli karşılaşma, o hafta sonu oynayacağımız karşılaşmadır” diyen Hakan Altın şöyle devam etti, “Yıllardır birçok takımda oynadım, şampiyonluklar yaşadım. Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki, Gençlik Gücü’nde takım içerisindeki arkadaşlık çok güzel. Çocuklar her söyleneni yapıyor. Büyük bir uyum içerisindeyiz. İyi niyetle ve takım halinde oynuyoruz.”

Gençlik Gücü futbol takımında herkesin kendi gücünü ve kimin ne yapabileceğini bildiğini de belirten Hakan Altın, “Herkes yeteneğini ve gücünü biliyor ve ona göre oynuyor. Sadece ligin lideri değil, aynı zamanda 41 golle en çok gol atan takımız. Başarımızın devam edeceğine inanıyorum. 41 gol atıp, kalesinde 20 gol gören Gençlik Gücü’nün 16 golünü Gol Krallığı Yarışında lider olan Hüseyin Küsbeci; 10 golünü ise, Hakan Altın kaydetti. 33 puanlı yeşil beyazlı takımını 30 puan ile Girne Halk Evi takip ediyor.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75