banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Güney’in rakipleri belli oldu
banner98

 





Şampiyonlar liginde gruplara kalma yolunda APOEL ikinci turda Galler ekibi The New Saints ve San Marino ekibi Tre Penne mücadelesinin galibiyle karşılaşacak. Birinci ön eleme müsabakaları 28-29 Haziran ile 5-6 Temmuz tarihlerinde, ikinci ön eleme turu maçları ise 12-13 ile 19-20 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan AEK’in ilk tur rakibi San Marino ekibi Folgore olurken Omonoia’nın ilk tur rakibi ise Ermenistan ekibi FC Banants oldu. AEK rakibiyle ilk mücadeleyi 30 Haziran’da Kıbrıs’ta oynayacak. . Karşılaşmanın rövanşı ise 7 Temmuz’da San Marino’da oynanacak. AEK’in ilk turu geçmesi halinde ise ikinci turda rakibi Lüksemburg ekibi FC Differdange 03 ve Kuzey İrlanda ekibi Cliftonville FC mücadelesinin galibi olacak. Omonia ise rakibiyle ilk mücadeleyi 30 Haziran’da Ermenistan’da yapacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 7 Temmuz’da GSP Stadı’nda oynanacak. Omonoia’nın ilk turu geçmesi halinde ise ikinci turda rakibi Bosna Hersek ekibi FK Sloboda Tuzla ve İsrail ekibi Beitar Jerusalem F.C. mücadelesinin galibi olacak.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75