banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GÜLCAN; “K.KAYMAKLI, MAZİSİ VE GÜCÜ BELLİ BİR TAKIM”
banner98

 




Teknik direktör Hasan Topaloğlu’nun 6. haftada göreve başlamasıyla yakaladıkları galibiyet serisini, kendi sahasında ve seyircisi önünde oynadıkları Yeni Boğaziçi takımını rahat bir oyundan sonra yenerek 4’e, puanını da 14’e yükselten Gençler Birliği, 29 kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Küçük Kaymaklı müsabakası ile ilgili hazırlıklarını teknik direktör Hasan Topaloğlu nezaretinde antrenör Ozan Uzunoğlu’nun İskele Cumhuriyet Stadı’nda yaptırdığı antrenmanlar ile sürdürüyor. Maç öncesi hazırlıklarını, yönetimi ile birlikte takip etmeyi alışkanlık haline getirmiş bulunan Başkan Mustafa Gülcan çalışma sonrasında, Gençler Birliği takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Hazırlık dönemindeki arzu ve isteğimizi, ilk 5 hafta lige yansıtamadık”

2015-16 futbol sezonuna; ülke futbolunda yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle, gerek yıllık bütçelerini ve gerekse kadro kalite ve derinliğini geleceğe dönük yeniden revizyona tabi tutmak zorunda kaldıklarını ve bu yüzden de harcamaları asgariye indirip daha ekonomik, ancak, teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde genç bir kadro ile girdiklerine dikkat çeken başkan Mustafa Gülcan, “Hazırlık döneminde yaptığımız 14 maçta, 10 galibiyet 3 mağlubiyet ve 1 de beraberlik aldık. Bu süreç içerisinde futbolcularımızın gösterdiği performans, Gençler Birliği takımının, Süper Lig’in tozunu atacak intibaını verecek düzeyde idi. Ancak, sezonun ilk beş haftasında, hazırlık döneminde yaşanan arzu ve isteğimizi lige yansıtamamamız ve beraberinde ortaya çıkan özgüven kaybı, teknik direktör Ahmet Oğan ile karşılıklı anlaşma sonrasında yollarımızı ayırmak zorunluluğunu doğurdu.

Ve o dönemde, Türk Ocağı’ndan istifa etmiş bulunan ve uzun yıllar kendisi ile çalışma arzu ve isteğimizi  gündeme getirmiş olmamıza rağmen, bir türlü yollarımızı kesiştiremediğimiz teknik direktör Hasan Topaloğlu ile deplasmanda oynayacağımız Yenicami karşılaşması öncesinde her türlü şartlarda mutabakat sağlamak şansını yakaladık ” İfadelerini kullandı.

“Hasan hoca, takımın kenetlenmesini sağladı”

“ Hiç zaman kaybetmeden Yenicami maçı hazırlıklarına başlayan Hasan Topaloğlu, üç gün boyunca futbolcularla beraber oldu ve bu süre içerisinde onlara moral motivasyon sağlamanın yanı sıra, özgüven aşıladı” diyerek sözlerini sürdüren başkan Mustafa Gülcan, “ Nitekim kazanılan özgüvenin semeresini, Yenicami’yi sahasında yendiğimiz karşılaşmada yaşadık. Ve devamında gelen seri galibiyetler sonrasında da ortaya, 9. haftada kazanılan Yeni Boğaziçi karşılaşması ile dört de dört yapan ve kazanma azmi ve inancı ile mücadele eden bir takım çıktı. ve bu takım 10.haftaya, 14 puanla, 7.sırada girdi. Hasan Hocanın antrenman ve maçlarda, gerek futbolcularla sürdürdüğü olumlu diyaloğun yanı sıra, taraftarlarımızla kurduğu sağlıklı ilişki, takımımızın kenetlenmesini sağladı “dedi.

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Küçük Kaymaklı’nın, mazisi ve gücü belli bir takım olduğunu söyleyen başkan Mustafa Gülcan “Biz de bunun bilincinde olup, ayaklarımızı ona göre yere basacağız. Ancak bu karşılaşma bir yerde de, önümüzü görmemizi sağlayacak ve yaptığımız dört de dört galibiyet serisinin tesadüf olmadığını ortaya koyacak olan çok önemli bir mücadele olacak. Bu nedenle hedefimiz, puan veya puanlardır ve Gençler Birliği takımı da bunu başaracak güç ve yapıdadır” şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Hasan Topaloğlu: “Bize biraz nefes aldırdı”

4 de 4 yaptıkları galibiyet serisi ile yakaladıkları hava ve özgüvenin varlığına dikkat çeken teknik direktör Hasan Topaloğlu “Özellikle ligin alt sıralarından uzaklaşmamız, bize biraz nefes aldırdı. Ancak biz bunu unuttuk. Şimdi önümüzde yeni bir dörtlü seri var. Bu seriden de maksimum puanları çıkartıp, ligin altından uzaklaşmak ve orta sıralarda daha rahat olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz”

“Şimdi, ikinci dörtlü serinin ilk maçında rakibimiz Küçük Kaymaklı. Küçük Kaymaklı zorlu bir deplasman ve üstelik yaralı bir rakip ile karşılaşacağız” diyerek sözlerini sürdüren teknik direktör Hasan Topaloğlu, “ Haddimizi bilerek, havaya girmeden ve ayaklarımızı yere basarak çok dikkatli olmamız gereken bir karşılaşma. Küçük Kaymaklı, her zaman Küçük Kaymaklıdır. Bunun bilincinde bu zor maça hazırlanıp, puan veya puanlar almak için Başkente gideceğiz. Rakibimize saygı duyarak, kendi işimizi yapıp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.        

 
Haber: Coşkun KUTAY                 

       

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75