banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gülcan : ‘’İskele, deplasman olacak’’
banner98

 




Kupa ikinci turunda GAÜ –Çetinkaya ile eşleşmenin çok önemli olmadığına değinen Gülcan, Gençler Birliği olarak her takıma ayni ciddiyetle baktıklarını belirtti.

Ligin beşinci haftasında 2 puanla ligin dibinde bulunduklarını, -6 averajla yine kötü bir görüntüde olduklarını aktaran Gençler Birliği Başkanı Mustafa Gülcan, ilk devrenin sonunda oluşan tablonun ise son derece mutluluk verici olduğunu vurguladı. Gençler Birliği camiası olarak Ahmet Ogan’a her zaman teşekkür ettiklerini belirten Gülcan, beşinci hafta itibariyle oyuncu grubunun üzerinden kaybolan inanç ve özgüvenin ise Hasan Topaloğlu’nun gelişi sonrası yeniden kazanıldığına vurgu yaptı. Özgüven ve inancı aşılama yönünde Hasan Topaloğlu’nun önemli emek harcadığını belirten Mustafa Gülcan, bunun sonucunda ise önemli adımlar attıklarının altını çizdi.

Lefke deplasmanının zorluğunu örnek gösteren Mustafa Gülcan, İskele deplasmanın da her takıma zor olacak bir konumda olacağına dikkat çekti. Lige renk ve keyif veren takım olma yanında zorluğu ile de konuşulmak istediklerini aktaran Gençler Birliği kulüp Başkanı Gülcan, bölgenin şuanda alınan sonuçlar ve oluşan tablo sonrası oldukça keyifli durumda olduklarını söyledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75