banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Grup maçları tamamlandı..!
banner98

BÜY, Binatlı ve Düzkaya Çeyrek Final’de

U17 Ligi A Grubu’nda Baf Ülkü Yurdu (BÜY) 26 puanla yenilgisiz olarak lider olurken, ikincilik de bir başka Güzelyurt temsilcisi Binatlı’nın oldu. Sarı yeşilliler, 21 puanla ikinci sırada grubu tamamlarken, en iyi ikinci olma şansını da genel averajla kaçırdı. A Grubu’nu 3.sırada tamamlayan Düzkaya da ‘En iyi üçüncüler’ arasına girerek Çeyrek Final’e yükselme başarısı gösterdi.

Ezeli rakipler el ele gruptan çıktı

U17 Ligi B Grubu’nda ise Mağusa Türk Gücü (MTG) 28 puan toplayarak grubunu namağlup lider tamamladı. Bu grupta Mağusa Türk Gücü’nün ardından ezeli rakibi Yonpaş Dumlupınar geldi ve sarı kırmızılı ekip de topladığı 20 puanla ikinci basamakta yer aldı. B Grubu’nda üçüncülük Cihangir’in olurken, Mesarya temsilcisi en iyi üçüncüler arasına giremedi ve turnuvaya veda etti.

En iyi ikinci ve üçüncü C Grubu’ndan

U17 Ligi C Grubu’nda Yenicami takımı da diğer grup liderleri gibi namağlup grubunu bitirdi ve 24 puanla grup lideri olarak Çeyrek Final biletini kaptı. Bu grupta ikincilik Çetinkaya takımının olurken, sarı kırmızılı ekip topladığı 21 puan ve genel averajda da Binatlı’nın üzerinde yer alması üzerine ‘en iyi ikinci’ olma başarısı gösterdi. Bu grupta üçüncülük de 17 puan toplayan Gönyeli’nin oldu.

Gözler kura çekiminde

Grup maçlarının tamamlanmasının ardından gözler bu hafta sonu oynanacak olan Çeyrek Final maçlarına çevrildi. Yarın (18.12.2018) saat 15.00’te KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda çekilecek kura çekiminin ardından eşleşmeler belli olacak. Çift maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan Çeyrek Final ve Yarı Final maçlarının programı yapılacak kura çekiminde ortaya çıkacak.

Seri başı ekipler belirlendi

Kura çekiminde grup liderleri Baf Ülkü Yurdu, Mağusa Türk Gücü ve Yenicami seri başı olarak kuraya katılacak. Ayrıca en fazla puan toplayan ve en iyi averaja sahip durumdaki Çetinkaya da kura çekimine seri başı olarak katılım gösterecek. Bu takımların rakipleri ise Binatlı, Düzkaya, Yonpaş Dumlupınar ve Gönyeli takımları olacak.

Çeyrek Final programı

U17 Ligi’nde Çeyrek Final 1.maçları 22-23 Aralık 2018’de, Çeyrek Final 2.maçları da 30 Aralık 2018’de oynanacak.

BÜY futbolcusu Ömer Ulaş zirvede

Grup maçlarının tamamlanmasının ardından üç grubun da gol kralları belli olmuş oldu. A Grubu’nda Baf Ülkü Yurdu’nun golcüsü Ömer Ulaş 10 maçta attığı 15 golle zirvede yer aldı. Ömer Ulaş’ı 9 golle Binatlı’dan Hasan Ağaç takip etti. Bu grupta gol krallığı yarışında üçüncü basamakta da BÜY futbolcusu Hasan Bucak 8 golle yer aldı.

MTG’liler krallık için yarıştı

B Grubu’nda gol krallığı yarışı iki Mağusa Türk Gücü futbolcusu arasında geçerken ilk sırada 16 golle Arda Gece, ikinci sırada ise 15 golle Baran Derin yer aldı. Bu grupta Güvercinlik futbolcusu Hüseyin Çelik 6 golle üçüncü sırada yer aldı.

Goller Dennis Faik Korgan’dan

C Grubu’nda gol krallığı yarışı çekişmeli geçti. Bu grupta en çok gol atan futbolcu 14 golü filelere gönderen Gönyeli futbolcusu Dennis Faik Korgan oldu. Dennis Faik Korgan’ı 12 golle Yenicami futbolcusu Asrın Alican Sönmez takip ederken, en çok gol atan üçüncü futbolcu da 10 golü filelere gönderen Çetinkaya futbolcusu Ertunç Sayıner oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75