banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gözler Ruso'da..!
banner98





Şampiyonluğun güçlü 2 adayı Küçük Kaymaklı ile Larnaka Gençler Birliği, ligin 11.haftasında karşı karşıya gelecek. Yeşil siyahlılar, ligde son oynadığı 2 maçta da yenilgi yüzü görürken, Gençler Birliği ise son 2 haftada sadece 1 puan toplayabildi.


Kritik maç

Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan maç Pazar günü Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı'nda oynanacak. Ligde geçtiğimiz sezon başkentte oynanan karşılaşmayı Küçük Kaymaklı 1-0 kazanırken, İskele'deki mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlanmıştı. Önemli maç öncesi Küçük Kaymaklı'nın 18, Larnaka Gençler Birliği'nin ise  17 puanı bulunuyor. 


Uğur ve Nnaemeka

Zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmak isteyen 2 takımda da ilk 10 haftada ligde dikkat çeken oyuncular bulunuyor. Küçük Kaymaklı'da forma giyen golcü futbolcu Uğur Gök ilk 10 haftada rakip fileleri 13 kez havalandırarak hem takımının hem de ligin en fazla gol atan oyuncusu konumunda yer alırken, Gençler Birliği'nde ise yabancı futbolcu Nnaemeka Juvenal Uzor 6 golle takımın en golcü ismi. Ali Özer'in yöneteceği zorlu karşılaşma 3 Aralık Pazar günü Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı'nda oynanacak ve 14.00'da başlayacak.



Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75