banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Görneç, Doğan’la Doğdu..! (1-0)
banner98

 




YER: Görneç 3 Şehitler Stadı

HAKEMLER: Turgay Misk, Ali Akçınar, Latif Erişmen

GÖRNEÇ: Hasan, Rifat, Doğuş, Besim, Mustafa, Levent, Mehmet, Gökhan (dk.46 Ertan), Abdullah, Celal (dk.83 Doğan),Fırat (dk.79 Yaşar)

B.BAĞCIL: Ahmet, Isaac, Fırtına, Mehmet, Andreas, Cemil, Armstrong, Serhat (dk.62 Hüseyin Sarro), Ercan (dk.74 Bilal), Cenker, Berkem (dk.81 Zeki)

GOL: Dk.84 Doğan (GÖRNEÇ)

SARI KARTLAR: Dk.30 Levent, Dk.90+3 Doğan (GÖRNEÇ) Dk.30 Andreas (B.Bağcıl)



9. dakikada gelişen B.Bağcıl atağında, sağ kanattan Ercan’ın ceza sahasına sert kestiği topa Cenker’in gelişine vuruşu auta gitti.
20. dakikada Görneç takımı atak hazırlığı yaparken Besim’in kaptırdığı top B.Bağcıl’ın kontra atağına dönüştü. Andreas kaptığı topu kaleye taşıdı şutunu attı ama top üstten auta gitti.



28. dakikada konuk ekip B.Bağcıl gole çok yaklaştı bu dakika da gelişen atakta Armstrong’un ortasında kaleci Hasan boşa çıktı, arka direkte Cenker topu geriden gelen Serhan’a indirdi bu oyuncunun boş kaleye vuruşunu Görneç defansından Doğuş son anda müdahale ederek mutlak golü önledi.
31. dakikada Görneç takımından Mustafa Arnavut’un kullandığı serbest vuruşta kale alanı içine gönderdiği topa kimse dokunamayınca Görneç mutlak golden oldu. İlk yarı 0-0’lık eşitlikle son buldu.



47. Dakikada gelişen atakta Fırat’ın arka direğe gönderdiği topa Mustafa Arnavut’un sert şutunu kaleci Ahmet kurtardı.
50. dakikada gelişen Görneç atağında yine Fırat-Mustafa Arnavut işbirliğinde kaleyi karşısına alan Mustafa Arnavut’un şutunu kaleci Ahmet rahatlıkla kontrol etti.
61. dakikada Mustafa Arnavut’un kullandığı korner atışında Abdullah’ın kafa vuruşu az farkla auta gitti.
66. dakikada Görneç atağında Celal’in ortasında arka direkte Levent’in indirdiği topa gelişine Fırat vurdu ancak top çok zayıf bir şekilde kaleci Ahmet’te kaldı.



74. dakikada B.Bağcıl atağında Cenker’in sağ çaprazdan kaleye sert gönderdiği şut kaleci Hasan’da kaldı.
84. dakikada Andreas’ın müdahalesi ile Görneç’te Yaşar yerde kaldı Maçın Hakemi Turgay Misk önce avantaja bıraktı daha sonra avantaj kaybolduğu gerekçesi ile faulü verdi. Atışı kullanan Mustafa Arnavut’un mükemmel ortasına Doğan’ın kafa vuruşu ağlarla buluştu ve takımını 1-0 öne geçirdi.  



89. dakikada hızlı gelişen B.Bağcıl atağında Armstrong’un uzaktan sert vurduğu top direkte patladı ve B.Bağcıl beraberlik sayısına ulaşamadı.
Görneç konuk ettiği B.Bağcıl’ı 1-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı ve puanını 4’e yükseltti. B.Bağcıl ise 6 puanda kaldı. Gelecek hafta ise Görneç, Kaya Mehmetçik’e konuk olurken B.Bağcıl evinde lig lideri Dumlupınar’ı konuk edecek.




HABER VE FOTO: ALİ ELMAS

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75