banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli’ye “Çelikleme” Yapılacak..!
banner98

Yaklaşık bir yıldır sentetik zemini normal çim zemine dönüştürme çalışmaları devam eden ancak Gönyeli Spor Kulübü ile Gönyeli Belediyesi arasında yaşanan su sorunu nedeniyle çimlendirme çalışmaları sekteye uğrayan Gönyeli Stadı’nda, “Çelikleme” yöntemiyle çim ekim çalışmaları önümüzdeki hafta yapılacak.

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu yaptığı açıklamada, iki taraf arasında yaşanan su sorununun giderildiğini ancak bu sezon aşırı yağışlar sebebiyle sahaya ekilen çimin mantar hastalığına yakalandığını ve bu yüzden sahayı kurutarak, Güney Lefkoşa’da yer alan GSP Stadı’nda uygulanan “Çelikleme” yöntemiyle çim ekiminin, Gönyeli Stadı’na yapılacağını açıkladı.

Ülkemizde bir ilk olacak olan “Çelikleme” yönteminden çok umutlu olduklarını dile getiren Değirmencioğlu, Gönyeli Stadı’nın çimlendirilmesi yanında, soyunma odaları ve tribünlerinin de tadilatı için ihaleye çıkmaya hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75