banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli’den BAF’a AF yok..! (3-2)
banner98

  





Yer : Gönyeli Stadı

Hakemler : Mehmet Malek, Yusuf Bakar, Ahmet Özkurtuluş, Hakan  Muhtaroğlu

Gönyeli : Mustafa Dağman, Mehmet Barkınay, İsmet, Okan, Reşat, Serkan, Mustafa Okur(65’Şaban), Ertuğ(69’Ceren), Ahmet Can,  Cemal, Hüseyin Tosun(80’Çağakan)

Baf Ülkü Yurdu : Erdoğan, İsmail, Hamis(79’Hasan Kanlı), Osman Aktaş(56’Cenkay), Berk, Darbaz, Tahsin(83’Erdoğan), Kemal, İltaç, Arif, Bilal

Goller : 16’ve 76’Cemal Yaşınses, 78’Ahmet Can Temel(Gönyeli), 8’Hamis Çakır ve 19’İltaç Keçeli(Baf Ülkü Yurdu)

Sarı Kartlar : Okan, Cemal, İsmet, Hüseyin Tosun(Gönyeli), Tahsin(Baf Ülkü Yurdu)

Kırmızı Kart : 90’Bilal Ceylan(Baf Ülkü Yurdu)




Gönyeli Stadı’nda rüzgarlı bir havada oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Gönyeli, karşılaşmayı 3-2 kazanarak üst üste 3.galibiyetini elde etti ve puanını 27’ye yükseltti. Baf Ülkü Yurdu ise son haftalardaki çıkışına son vererek 32 puanda kaldı.

 8.dakikada Baf Ülkü Yurdu’nun genç sol kanat oyuncusu Tahsin, rakibi Ahmet Can’a atılan ara pasında araya girdi, pasında Hamis uygun durumda düzgün bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.


16.dakikada skora denge geldi. Bu dakikada Ülkü Yurdu oyuncusu Arif’in Bilal’e geri pası kısa düşünce araya giren Cemal Yaşınses, hızlıca kaleye indi ve düzgün bir vuruşla skoru 1-1’e getirdi.

Bu golden 3 dakika sonra konuk ekip bir kez daha öne geçti. Bu dakikada sağdan Darbaz’ın güzel ortasında arka direkte İltaç’ın kafa vuruşu filelere gitti ve Baf Ülkü Yurdu 2-1 öne geçti.

27.dakikada Gönyeli futbolcusu Ertuğ’un 30 metre uzaklıktan vuruşu rüzgardan da faydalanarak gelişi güzel kaleye gitti ancak genç kaleci Erdoğan güzel bir kurtarış yaparak golü önledi.


29.dakikada Gönyeli atağında Mustafa Okur’un sert şutunu önce kaleci Erdoğan çıkardı, daha sonra ise top direğe de çarparak dışarıya gitti.

30.dakikada ani gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Osman’ın pasında Hamis’in vuruşu kaleci Mustafa’da kaldı.

33.dakikada Hamis’in kullandığı serbest vuruş kaleci Mustafa’da kaldı.

 45.dakikada BÜY kontratağında Hamis sol çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarıya attı ve ilk devre konuk ekip Baf Ülkü Yurdu’nun 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.


İkinci devreye ev sahibi ekip Gönyeli daha istekli başladı. 47.dakikada kullanılan köşe atışında Reşat’ın kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti.

76.dakikada skora denge geldi. Bu dakikada sağdan Şaban’ın ortasında Ceren Piro’nun göğsü ile indirdiği topa Cemal düzgün bir vuruş yaptı ve top direğe vurup filelere gitti (2-2). Bu golden 2 dakika sonrasında

78.dakikada Gönyeli öne geçti. Bu dakikada Ahmet Can ile kazanılan serbest vuruşu Ceren Piro güzel ortaladı, oluşan karambolde topa son vuran Ahmet Can oldu ve skor 3-2 oldu.

 Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında konuk ekip Ülkü Yurdu’nun gol girişimleri sonuçsuz kalınca Gönyeli iki kez yenik düştüğü karşılaşmada konuk ettiği Baf Ülkü Yurdu’nu 3-2 mağlup ederek puanını 27’ye yükseltti ve rahat bir nefes aldı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75