banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli’de Altay Görevde, Esin Geldi, Taarruz Başladı..!
banner98

Kısa vadeli de olsa krizi çözen Gönyeli, takımın başına tecrübeli çalıştırıcı Turan Altayı getirdi. Turan Altay ile anlaşma sağladı. Gönyeli camiası sıkıntıyı kısa süreli de olsa çözerken ayağakalkmak için hareketlenmeye başladı. Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda hemen kolları sıvayan Gönyeli yönetimi kadroya kaliteli oyuncu takviyesi için dört koldan çalışmaya başladı. 

Takımın başına getirilen tecrübeli teknik adam Turan Altay bugün takımı ile ilk idmanına çıkacak.

Esin'den 'U' dönüşü..! Gönyeli ile anlaştı!

Çetinkaya'nın anlaşmaya vardığı Esin Sonay, transferden vazgeçti ve Gönyeli ile anlaştı. Çetinkaya'nın Esin Sonay transferinde şok bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün Çetinkaya'nın anlaşmaya vardığı Esin Sonay, transferden vazgeçti ve Gönyeli ile anlaştı. Esin yeni sezonda kırmızı beyazlı formayı giyecek.

Transfer Süreci Hızlandı..!

Turan Altay’ın göreve gelmesi ile transfer taarruzuna başlayan kırmızı beyazlı ekip ilk olarak Çetinkaya ile anlaşan Esin Sonay’ı ikna ederek renklerine bağlarken şimdi de Çağdaş Aslan’ı renklerine bağlamak için harekete geçti. Yenicami’den Eray Halil ve Buğra Barın’ı renklerine bağlayan kırmızı beyazlılar şimdi de çağdaş için kolları sıvadı.

Yabancı transferinde de Küçük Kaymaklı’nın denemek için adaya getirdiği forveti bugün denemeye alacak olan Gönyeli Eko içinde doktor raporu inceleyerekkarar vermeyi planlıyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75