banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli ‘’Tepe’’ taklak oldu..! (0-1)
banner98





YER:
Gönyeli Ali Naci Karacan Stadı.

HAKEMLER: Timur Ercan Bodi- Davut Cankut- Mehmet Eşici

GÖNYELİ: Mustafa- Şaban- İsmet- Reşat- M. Barkınay- Mustafa Okur- Serkan- Hüseyin (Çağakan)- Ahmet- Cemal- Ulaş

YALOVA= İrfan-Ali Özbahar- Azat- Çağan- M.Kanat- Buğra (A.Hasan) – Serhan (Muammer) - Mahmut-Murat (Ali Karayel)-Yusuf - Mithat

GOL: Dk.79 Muammer (YALOVA)

 

  7. dakikada Gönyeliden Hüseyin’in kullandığı korner atışında arka direkte bom boş pozisyonda topla buluşan M.Barkınay yakın mesafeden topu dışarı attı.

  11. dakikada Yalova’nın kullandığı kornerde Burak’ın vuruşunda top direğin hemen yanından dışarı gitti.

  23. dakikada Yalova’dan M.Gertik’in Gönyeli ceza alanının hemen dışından sert vurdu, kaleci Mustafa ayni güzellikte topu kornere attı. Kornerden sonuç alınamadı.

  43. dakikada Mustafa Okur’un Gönyeli adına kullandığı kornerde kaleci İrfan topu yumrukladı. Ceza alanı dışında topla buluşan Ulaş’ın vuruşunda Çağan kale önünden topu uzaklaştırdı.

  65. dakikadaki Gönyeli atağında Cemal rakip futbolcu çağandan kurtulduktan sonra Yalova ceza alanına girdi. Fakat çok kötü bir vuruş yaparak topu farklı şekilde dışarı attı.

  79. dakikada Yalova öne geçti. Bu dakikada gelişen Yalova atağında Yusuf sol taraftan rakip ceza alanına girdi. Yaptığı ortada defanstan seken top Muhammed’in önünde kaldı. Muhammed de rakibini geçtikten sonra sert vurdu ve topu ağlara yollayarak Yalova’yı deplasmanda  1-0 öne geçirdi.

          88. dakikada Gönyeli Yalova ceza alnının hemen dışında bir serbest vuruş kazandı. Ulaş’ın vuruşunda defanstan seken topu kaleci İrfan zor da olsa sahip oldu.

Az sonra maç da bu skorla sona ererken Yalova 2 hafta sonra galip gelerek iddiasını devam ettirdi.  Gençler maçını Gönyeli gençleri 3-1 kazandı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75