banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli, Start Verdi..!
banner98

Sezon ilk saha çalışmasını yapan Gönyeli’de yeni sezonla ilgili olarak açıklama yapan Gönyeli antrenörü Emre Perçinci geçen sezonun kendileri adına inanılmaz güzel geçtiğini, bu sezon süper ligde ise rahat ve sıkıntısız bir dönem hedeflediklerini ifade etti.

Üst sıralar yada zirve hedefi koymanın hayalcilik olduğunu ifade eden Perçinci, güçlü ve iyi bir kadro ile yola çıkacaklarının ise bilinmesini istediğini söyledi. Geçen yıl kadrolarında kiralık olan isimlerin takımlarına geri döndüğünü belirten Perçinci, Coşkun ve Kadir Hakel’in ise artık aralarında olmayacağını ifade etti.

Takımın 5 haftalık bir salon çalışması olduğunu aktaran Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, dün itibariyle saha çalışmalarına başladıklarını söyledi. Süper ligin her yıl olduğu gibi bu sezon yine acımasız ve zor bir lige sahne olacağını bu nedenle lige güçlü ve diri girmek zorunda olduklarını ifade eden Emre Perçinci, takıma yapılacak olan takviyelerle birlikte iyi bir süreç yakalamak zorunda olduklarını belirtti.

Eylül sonu başlayacak olan yeni sezona dair tüm planlamalarının hazır olduğunu söyleyen Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, 28 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde yapılacak olan yurtdışı kampı ile birlikte, hazırlık maçlarının da, planlamalarının hazır olduğunu belirtti.

Geçen yıl kaleci antrenörü olan Tugay Atiker’in bu sezon aralarında olmayacağını söyleyen Emre Perçinci, Atiker’e sonsuz teşekkür ederken, yeni sezonda kaleci antrenörü konumunda İbrahim Reis’in olacağını söyledi. Bu yıl yardımcı konumunda Arif Pınardan’ın yine yanında olacağını yeni isim olarak ise Cemil Murat’ın teknik heyete dahil olduğunu söyledi. Bu sezonu süper lige ısınma yılı olarak hedefleyen bir takım olduğunu ifade eden Perçinci, iyi ve diri kadro ile sezona başlamak için yola çıktıklarını sözlerine ekledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
GönyeliStart Verdi..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75