banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Yenicami MTGden Farklı Prova.. (41) Atakaş HataysporGalatasaray Maçının Hakemi Değişti.. Samet
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli Stadı Doğal Çim Oluyor..!
banner98

İlk olarak zemindeki halının sökülmeye başlandığı sahada, ilerleyen günlerde doğal çim zemine uygun hale gelinebilmesi için çalışmalar yapılacak. Sahanın önümüzdeki hafta doğal çim ekimine uygun hale geleceği ve ekim yapılmasıyla birlikte bu sezon Süper Ligde mücadele edecek olan Gönyeli Spor Kulübü’nün, yeni sezona doğal çim zemine sahip bir sahayla gireceği açıklandı.

“Sporcu sağlığı açısından işlevini yitirmişti”

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, Gönyeli Stadı’nın 12 yıl önce sentetik zemine dönüştürüldüğünü ve uzun yıllardır Lefkoşa bölgesinin yükünü çektiğini belirterek, zeminin artık işlevini yitirdiğini ve sporcu sağlığını tehdit eder bir boyuta geldiğini anlattı.

Gelinen noktada Gönyeli Spor Kulübü başkan ve yönetimi ile Gönyeli Belediyesi’yle istişareler yaptıklarını ve yaptıkları değerlendirmelerin ardından sahayı doğal çim zemine dönüştürmeyi kararlaştırdıklarını belirtti. Değirmencioğlu, bu sezon Süper Ligde mücadele edecek olan Gönyeli’nin, doğal çim zeminde mücadele etmesinin, kendileri açısından da doğru olduğunu vurguladı.

“Antrenman sahası sentetik olacak”

Gönyeli Spor Kulübü ve Gönyeli Belediyesi’yle yaptıkları işbirliği anlaşmasında, Gönyeli Stadı’nı doğal çim zemine dönüştüreceklerini söyleyen Değirmencioğlu, sahanın hemen alt tarafında bulunan alanı ise sentetik zemine dönüştürerek hem A takımın, hem de alt yapıların kullanabileceği bir antrenman sahasına sahip olacaklarını açıkladı. Değirmencioğlu, bu konuda Gönyeli Belediyesi’yle, birlikte hareket edeceklerini de sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75