banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Kansız ve Çetine Tam Destek..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli Sahaya İndi..!
banner98

Antrenör Serkan Önet nezaretindeki kırmızı beyazlılar, yaklaşık 1 aydır salonda kuvvet ve güç antrenmanları yapıyordu.

Yeni sezonda iyi bir performans sergileyerek başarı yakalamak isteyen Gönyeli, yoğun tempoya girdi. Öte yandan antrenman öncesinde Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Spor Dosyası programına konuk olan Gönyeli Antrenörü Serkan Önet, önemli açıklamalarda bulundu. Sezon hazırlıklarına ön hazırlık çalışmalarıyla başladıklarını, 1 Temmuz itibarıyle de tam kapasiteyle antrenmanlara başlayacaklarını kaydeden Serkan Önet, “13 hazırlık maçı planladık. 24 Temmuz’da Düzkaya’yla ilk hazırlık maçımızı yapacağız. 17-21 Ağustos tarihleri arasında yurtiçinde olacak şekilde kampımızı gerçekleştireceğiz. Amacımız iyi bir hazırlık dönemi geçirmektir. Herkes açısından sıkıntılı bir dönem geçti. En az zararla ve iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi.

Öz kaynaklara önem vererek ilerlemek hedefinde olduklarının altını çizen Önet, camianın beklentisi olduğunu bildiklerini ve bu sorumlulukla hareket edeceklerini kaydetti. Kaliteli genç futbolcuları olduğuna da dikkat çeken Serkan Önet, bu gençleri uyum içerisinde a takıma adapte ederek uzun yıllar başarılara ambargo koyma hedefinde olduklarının altını çizdi. 

banner116
Anahtar Kelimeler:
Gönyeli Sahaya İndi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75