banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli, GG'ye Dur Dedi..! (1-2)
banner98

Yer: Şht. Hüseyin Ruso Stadı.

Hakemler: Mustafa Öztugay, Halil E. Canaloğlu, Ferhat Tuna

G.Gücü: Mustafa, Aşkın (Abdullah dk. 81)Burak, İltaç, M.Kaygısız Arif (Özgür dk. 69) İdan, A.Akbulut, Prince, Debola, Sezgin (Tayfun dk.63)

Gönyeli: Kemal, Menteş, Talat, M.Barkınay, İbrahim (Kahraman dk. 61)Fikret Christian (Kemal dk. 33) Raif, Sabri, Charles, J.Okoli (Süleyman 90+3)

Goller: 45+1.Dk A.Akbulut (G.Gücü) 50.Dk J. Okoli, 87.Dk Fikret (Gönyeli)

10. dakikada ani gelişen G.Gücü atağında Boateng defansın arkasında topla buluştu. Ancak kaleci Kemal zamanında kalesini terk ederek rakibine gol şansı tanımadı.

18. dakikadaki Gönyeli atağında Raif ceza alanı içinden sert vurdu kaleci Mustafa çok iyi uzandı ve topu kornere attı.

24. dakikada Gönyeli’den Sabri’nin kullandığı serbest vuruşta kaleci Mustafa bir kez daha topu kornere atarak takımı adına mutlak bir golü önlemiş oldu.

45+1’nci dakikada G.Gücü, Gönyeli ceza alanının hemen dışında serbest vuruş kazandı. Debola’nın vuruşunda kaleci Kemal direğin altından topu tokatlayarak kornere attı. Kornerden gelen topu Kemal bu kez kısa tokatladı. Bu topu iyi takip eden A. Akbulut takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

50. dakikada skora denge geldi. Gelişen atakta ceza alanı içine gönderilen topa golcü Okoli topa iyi bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu.

53. dakikadaki Gönyeli atağında Raif rakip kale önüne iyi bir orta yaptı. Sabri’nin topu kontrol ettikten sonraki vuruşunda kaleci Mustafa bir kez daha topu tokatlayarak kornere attı.

68. dakikada G.Gücü takımından Tayfun’un ortasında Debola’nın pasında Boateng ceza alanı içinden topu dışarı attı.

80. dakikada ani gelişen G.Gücü atağında Boateng’in pasında Debola’nın sert şutunda top üst direğe de vurarak auta gitti.

87. dakikada Gönyeli öne geçti. G.Güü atağa çıkmaya çalıştığı anda Raif rakibinden topu aldı. Rakip ceza alanına yaklaştığı anda sağ taraftan ceza alanına giren genç Fikret’i gördü. Fikret’in düzgün vuruşunda önce üst direğe sonra yere vuran top ağlarla buluşunca Gönyeli 2-1 öne geçti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75