banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli eksik çalıştı ..!
banner98

 




Kaptan Reşat ve Yusuf Palaz'ın kart cezalı olmaları yanından sakatlığı devam eden Sabri'nin henüz hazır olmaması tecrübeli teknik adam İltaç hocayı kara kara düşündürüyor.

Dün son antrenmanını Baf Ülkü Yurdu Tesislerinde yapan Gönyeli’de teknik adam İltaç Karayel, zorlu Denizli karşılaşması öncesi karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı.

''Geçen hafta kendi sahamızda arzuladığımız futbolu sergileyemedik. Özellikle orta sahada kötü bir oyun ortaya koymamız sonucu rakibe çok pozisyon verdik. Ancak rakibimiz bunları değerlendiremedi. Uzatma dakikasında bulduğumuz golle galip gelerek ikinci devrede yakaladığımız çıkışımızı sürdürdük” dedi.

Esentepe maçının geride kaldığını ancak bu karşılaşmada yaptıkları hataları hafta arası iyi çalışarak kapatmaya çalıştıklarını söyleyen tecrübeli teknik adam hafta sonu tek hedeflerinin mutlak galip gelmek olduğunu kaydetti.

Yusuf Palaz ve kaptan Reşat'ın cezalı olmaları yanında Sabri'nin sakatlığı devam ettiğini söyleyen İltaç Karayel onların yerine mücadele edecek olan genç oyuncularıma güvendiğini söyledi.

Denizli’nin ligde kalama açısından çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağını ve kendi sahalarında mutlak galip gelmek isteyeceklerini söyleyen İltaç Karayel, mücadele gücü yüksek bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

Karayel, tribünlere gelen taraftarın desteğine devam etmesini ve hep birlikte Gönyeli’yi hak ettiği noktaya taşımak için kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75