banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli Deplasman Seviyor..! (0-1)
banner98

Yer: Nihat Bağcıer

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Yusuf Bakar, Emine Yarkın

Düzkaya: Ali, Binya, Kone, Hasan, Ahmet Can, Serkan, Salih( Dk.65 M.Akış) Christian, Yunus (Dk.80 Batuhan), Emre (Dk.57 Erhan) Ahmet

Gönyeli: Kemal, Eray, Enes, İbrahim, Tufan (Dk.88 İsmet Saçma) Kahraman Raif, Felix, Efosa (Dk.84 Erencan) Cristian, Esin (Dk.89 Osman)

Gol: Dk. 24 Eray (Gönyeli)

Kırmızı kart: Dk. 82 Erhan (Düzkaya)

Düzkaya, konuk ettiği Gönyeli’ye 0-1 mağlup oldu.

22.DK: Yaklaşık 25 metreden Raif’in direk kaleye gönderdiği serbest vuruşta, kaleci Ali Karal topu rahat pozisyonda kontrol etmek isterken elinden kaçırdı ve Eray’da bu ikramı geri çevirmeyerek takımını 0-1 öne geçirdi.

26.DK: Efosa’nın pasıyla ceza sahası üzerinde topla buluşan Raif’in bekletmeden vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti.

37.DK: Kazanılan serbest vuruşta Raif’in ceza yayına yakın bölgeden kaleye gönderdiği frikik, adeta kale direğini yalayarak dışarıya gitti.

55.DK: Raif’in ara pasında bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Felix topu çaprazdan yandan dışarıya gönderdi.

61.DK: Ceza sahasına gönderilen serbest vuruşta Ahmet Can topu bomboş durumdaki Erhan’a indirdi. Erhan topa istediği vuruşu yapamayarak takımını mutlak bir golden etti. Dönen topta ise Ahmet Can’ın vuruşunu çizgi üzerinde Esin karşıladı.

90.DK: Kahraman iki rakibinden çok iyi sıyrılarak ceza sahasına girdi ve etkili bir vuruş yaptı. Kaleci Ali parmaklarının ucu ile topu kornere çelmeyi başardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75